ANNONS

Vad säger ni om min debutvideo?

/

Vad säger ni om min debutvideo? Och ett riktigt fint erbjudande.

Tidigare i höstas spelade jag in en tre olika filmer. Här är nu resultatet från en av dem. Vad säger ni om min debutvideo? Har startat en youtube kanal nu (ungarna tyckte jag var jättecool – haha) och känner att jag nu blir taggad att göra fler videos, som visar på känslan av god inredning, med viktiga detaljer, verktyg och hållbart tankesätt. Vad tror ni om det? Ge gärna en tumme upp efter videon om ni gillar’t.

I samband med att jag visar videon mååååste jag ju också smyga in att jag just nu på min Instagram har ett så fint erbjudande till alla mina läsare (men jag vet att många av er blir sura ibland som inte har Instagram så därför skriver jag det här också idag).

Från och med idag och fram till och med nästa söndag den 20:e okt får du hela 25 % på Monlux alla speglar om du skriver koden addsimplicity25 i kassan. Erbjudandet varar bara i en vecka. Grejer är på gång, så vänta inte om du vill ha en. Speglarna är svenskt producerade i Tenhult med avancerad ljusteknik som gör trollar med rummet.

Den bästa investering jag gjort i mitt hem och till min studio! Och ja, jag kan tyckas jävig i målet för att jag inrett och samarbetar med Per och Mathias. MEN gillar jag något, då vill jag också dela med mig av det till er, och det hoppas jag ni vet vid det här laget.

60BF8086-698D-488F-926E-75B536A72FB6

Ni som varit i sviten på Clarion Sign, hemma eller i min studio vet vilken magi den här produkten gör med rummet. Det är faktiskt så att jag kan säga att med den här spegeln kan jag för första gången skapa exakt den stämning jag vill ha, i en enda detalj! Det magiska ljuset i spegeln följer tid på dygnet och årstiderna. Det ger mig skjuts i en bra dag och skapar sinnesro när det skymmer. Med spegeln i rummet blir känslan, sofistikerad, elegant, vacker och ombonad. Precis om jag vill ha det!

Monlux spegelsortimentet hittar ni här!

Ha en riktigt fin söndag på er!

Stor kram,
Jannice

Film: Nordisk Drama
Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Reklam för Instagramkampanj

.

.

10
93

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00