Skapa höstmys på mindre än 2 minuter…

Skap höstinredning på mindre än 2 minuter. Boa in ditt hem på 2 minuter.

11f81bd36983f53b2baec83c3a497467

 

Om du vill boa in ditt hem på mindre än 2 minuter. Byt en kudde i soffan till en värmande färg och ta upp kuddens kulör i buketten på bordet, och i en pläd i en sittmöbel mittemot. Alla goda ting är tre när det kommer till färg!

Klart!

I bilden ovan har man valt att ta upp den varma bruna tonen i redan befintlig skinnfåtölj på kudden i soffan och i vasen på bordet. Ett bra inredningstips för att binda samman inredningen, ping, ping, ping.

Extra höstmysbonus!
Se till att dina fönster har friska gröna växter. Det minskar energidraget och hjälper till att skapa en ombonad känsla i rummet.

Ha en fin lördag!

Kramar Jannice

Bild: Layered Interior

.

  1. Maria skriver:

    Vill bara säga att din blog är så bra och jag uppskattar att du är så generös med att dela med dig av dina kunskaper om feng shui och inredning! Din blog är, i min mening, den bästa inredningsbloggen i Sverige idag och jag ser fram emot varje nytt inlägg!
    Stort tack!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..