Jag föreläser på Slättarpsgård och det kommer bli en urmysig kväll!

Jag föreläser på Slättarpsgård 12 november.

AB_ateljelena-addsimplicity-srgb-8

Foto: Lena Evertsson ateljelena.se

Ni är många som frågar mig om jag inte har öppna föreläsningar. Jo då ibland händer det, och här är något jag själv skulle velat gå på, för hur mysigt låter inte det här?

Den 12:e november gästar jag Slättarpsgård utanför Malmö. Ni bjuds på buffé i härlig inspirerande miljö. Jag pratar kring hur vi kan inreda för att skapa en skön känsla genom hela hemmet där välbefinnande är det centrala. Hur binder man ihop det man har med julens vackra ting och kulörer. Jag tipsar er utifrån 3 olika stilar och med enkla medel ger jag verktygen för hur du kan skapa ett värmande och harmoniskt hem i vinter.

Va? Hur mysigt låter det inte? Boka, ta med en vän, mamma, maken, dottern.. ja ni hajar. Kom och börja julen med mig och tjejerna på Slättarpsgård.

Pris: 350 kr/pers.

Anmäler gör du på: info@slattarpsgard.se

Hoppas vi ses!

Kram Jannice

Bild: Lena Evertsson

.

.

 

 1. Hejsan!
  Blev nyfiken på vad din vita skjorta kommer ifrån?
  Tack för en inspirerande blogg.
  Med vänlig hälsning, Chanette

  1. Det är en sidenblus som kommer från Stenströms. kram

 2. Kicki skriver:

  Åhhh, ibland hatar jag att bo längst upp i norr. Här snackar vi bakom guds rygg BIG TIME! Hur gärna hade jag inte velat vara med på den inspirationskvällen, skulle vart en dröm att få lyssna på dig i en sån miljö.😍 Avis på alla som har möjlighet att göra det…

  1. åh gulle dej, får komma upp och göra ngt någon gång!! Vem ska man kontakta?? kram

   1. Kicki skriver:

    Tänk om jag det visste! Men den dagen jag fått reda på det ska jag tala om det för dig.😃 Då kan du lita på att jag kommer sitta på första parkett med stora ögon och öron.🤩

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..