ANNONS

Jag föreläser på Slättarpsgård och det kommer bli en urmysig kväll!

/

Jag föreläser på Slättarpsgård 12 november.

AB_ateljelena-addsimplicity-srgb-8

Foto: Lena Evertsson ateljelena.se

Ni är många som frågar mig om jag inte har öppna föreläsningar. Jo då ibland händer det, och här är något jag själv skulle velat gå på, för hur mysigt låter inte det här?

Den 12:e november gästar jag Slättarpsgård utanför Malmö. Ni bjuds på buffé i härlig inspirerande miljö. Jag pratar kring hur vi kan inreda för att skapa en skön känsla genom hela hemmet där välbefinnande är det centrala. Hur binder man ihop det man har med julens vackra ting och kulörer. Jag tipsar er utifrån 3 olika stilar och med enkla medel ger jag verktygen för hur du kan skapa ett värmande och harmoniskt hem i vinter.

Va? Hur mysigt låter det inte? Boka, ta med en vän, mamma, maken, dottern.. ja ni hajar. Kom och börja julen med mig och tjejerna på Slättarpsgård.

Pris: 350 kr/pers.

Anmäler gör du på: info@slattarpsgard.se

Hoppas vi ses!

Kram Jannice

Bild: Lena Evertsson

.

.

7
57

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00