ANNONS

Idag skulle hon blivit 47 år…

/

Idag skulle hon blivit 47 år…

Skärmavbild 2019-10-16 kl. 11.02.10

Idag skulle en av mina närmsta väninnor blivit 47 år gammal. Camilla som jag träffade på kåren när jag pluggade till civilekonom. Som kom fram till mig med det mest  fantastiska leende och med de snällaste ögon, och sa att hon sett mig i en fröken Sverige tävling på tv. Från den dagen var vi oskiljaktiga, och så hade jag hoppats det skulle förbli. Men livet ville något annat. Cancern tog hennes liv. Endast 30 år gammal, och jag var med henne till slutet. Denna fantastiska människa, den snällaste jag mött, världen hade behövt henne, så orättvist.

Fler vänner kämpar där ute, och jag vet att vi alla är eller kommer bli drabbade på något sätt av denna förfärliga sjukdom. Så idag ägnar jag detta inlägg till insamling för Rosa bandet. Jag är månadsgivare och det kan du också bli här.

Denna månad försöker jag handla så många rosa produkter i matvarubutiken som möjligt. Lindex kör nu en kampanj där 10% av deras Pink Collection går till Rosa bandet insamlingen. Jag har plockat ut några klassiker som jag tycker känns hållbara för garderoben och för kommande säsonger. Jag la även med mina jeans som ni är så många som frågat mig om.

••••••••••••••••••••••••

Svarta kavaj med stilrena slag, fickor med lock samt hyska och hake för stängning framtill som du kan bära år efter år, till en miljon olika tillfällen.

Svarta kostymbyxor.  Stilrena svarta byxor med hög midja och raka ben med pressveck och fin struktur i tyget som ger dem det där lilla extra.

Stilsäker kort, svart skinnkjol med omlottdesign och ett något längre framstycke,
gjord i mjukt äkta läder.

Stickad tröja med halvpolo och vida ärmar med mudd, gjord i mjuk och skön alpackaullblandning. Finns även i vintervit.

Klassisk silkescarf. Lika vackert runt halsen som i håret.

Värmande beigestickad mössa, Lindex.

Stickad tröja, och stickad kjol.

Mina jeans som många frågat om hittar ni här (ej rosabandet).

Rutig skepparjacka (ej rosabandet).

••••••••••••••••••••••••

Ha en fin dag och till alla som kämpar där ute – mina varmaste styrkekramar och tankar till er!

Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

10
89

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00