Idag skulle hon blivit 47 år…

Idag skulle hon blivit 47 år…

Skärmavbild 2019-10-16 kl. 11.02.10

Idag skulle en av mina närmsta väninnor blivit 47 år gammal. Camilla som jag träffade på kåren när jag pluggade till civilekonom. Som kom fram till mig med det mest  fantastiska leende och med de snällaste ögon, och sa att hon sett mig i en fröken Sverige tävling på tv. Från den dagen var vi oskiljaktiga, och så hade jag hoppats det skulle förbli. Men livet ville något annat. Cancern tog hennes liv. Endast 30 år gammal, och jag var med henne till slutet. Denna fantastiska människa, den snällaste jag mött, världen hade behövt henne, så orättvist.

Fler vänner kämpar där ute, och jag vet att vi alla är eller kommer bli drabbade på något sätt av denna förfärliga sjukdom. Så idag ägnar jag detta inlägg till insamling för Rosa bandet. Jag är månadsgivare och det kan du också bli här.

Denna månad försöker jag handla så många rosa produkter i matvarubutiken som möjligt. Lindex kör nu en kampanj där 10% av deras Pink Collection går till Rosa bandet insamlingen. Jag har plockat ut några klassiker som jag tycker känns hållbara för garderoben och för kommande säsonger. Jag la även med mina jeans som ni är så många som frågat mig om.

••••••••••••••••••••••••

Svarta kavaj med stilrena slag, fickor med lock samt hyska och hake för stängning framtill som du kan bära år efter år, till en miljon olika tillfällen.

Svarta kostymbyxor.  Stilrena svarta byxor med hög midja och raka ben med pressveck och fin struktur i tyget som ger dem det där lilla extra.

Stilsäker kort, svart skinnkjol med omlottdesign och ett något längre framstycke,
gjord i mjukt äkta läder.

Stickad tröja med halvpolo och vida ärmar med mudd, gjord i mjuk och skön alpackaullblandning. Finns även i vintervit.

Klassisk silkescarf. Lika vackert runt halsen som i håret.

Värmande beigestickad mössa, Lindex.

Stickad tröja, och stickad kjol.

Mina jeans som många frågat om hittar ni här (ej rosabandet).

Rutig skepparjacka (ej rosabandet).

••••••••••••••••••••••••

Ha en fin dag och till alla som kämpar där ute – mina varmaste styrkekramar och tankar till er!

Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

 1. Anna W skriver:

  Å det här skär i hjärtat att läsa… Men jag vet ju det för jag har hört dig berätta om henne. Men det svider och tar tag i mig så.
  Livet är verkligen inte för givet, det vet vi alldeles för väl.

  Njut i Paris och varma kramar från mig <3

  1. söta Anna. tack, du om någon vet. stor kram till dig

 2. Josefin skriver:

  Så sorgligt! Så orättvist! Men är så tacksam för att du tar upp ett sådan sak. Jag har också förlorat en nära vän alldeles för tidigt ❤️. Kram till dig!

 3. Anne skriver:

  Så sorgligt och det är så förbaskat sorgligt med denna sjukdom som vi alla nog är drabbade av på något vis. Så viktigt med forskningen f att finna botemedel och reahab för de som drabbats och överlevt. Varenda en som har möjlighet att bidra borde göra det på något vis.
  Fint att du uppmärksammar detta 🙏🏼

 4. Kajsa skriver:

  Fy så tragiskt med din vännina! Väldigt fint initiativ av dig att tipsa om ’rosa’ plagg.
  Men har du varit med i Fröken Sverige? Det vill jag höra mer om 🙂 KRAM

  1. Ja saknar henne så…

   Vi får se om vi tar upp det i podden någon gång 😉

 5. Anna skriver:

  Så sorgligt med din fina vän. Jag minns att du skrev om henne när du fyllde år. Du skrev så tänkvärt om det här med att fylla år med rynkor osv.
  Har du varit med i fröken Sverige? Eller var det en bra öppningsreplik? Tror säkert att du varit med!
  Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..