ANNONS

Idag checkar vi in på Hotel Excelsior Opera i Paris

/

Hotel Excelsior Opera i Paris

Skärmavbild 2019-10-16 kl. 12.37.11

Idag åker jag och min mamma till Paris. Ni som följt mig en tid vet att vi brukar åka någonstans varje år tillsammans. Jag är så tacksam över att jag har en sådan fin relation med mina föräldrar, och mamsen och jag har verkligen roligt på våra resor.

unknown

Ni hänger väl med oss på Instastories, för där kommer jag ge mina bästa tips om Paris, förhoppningsvis inspirera er från detta fantastiska modemecka i världen,  men också besjäla er med fransk arkitektur och design från staden jag inspireras mest av vad gäller inredning. Hoppas ni hänger på!

Min Instagram är @addsimplicity och Stories hittar ni om ni klickar på den runda ringen med mitt ansikte i, eller längst upp i Instagram där de du följer finns som runda ringar. Stories är alltså små videos som man spelar in, som bara finns i 24 timmar, sedan försvinner de. Så det gäller att sitta uppkopplad om man vill hänga med mamma och mig i Paris. Skämt å sido… Men Stories tycker jag är en kul grej som gör Instagram mer personligt och inte så pretentiöst.

IMG_1988

Ha nu en fin fredag och en riktigt trevlig helg. Vi ses här, eller på Instagram.

Kram på er,
Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Bild: Katie.one

Hotellet vi checkat in på heter Hotel Exelsior Opera och ligger mitt i smeten. Jag vet att många av er alltid är nyfikna på hotelltips!

.

.

0
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00