Min inredningskurs på nätet till specialpris

Inrednings kurs med Feng shui online.

IMG_1767

Hösten är här och vi ägnar mer och mer tid inomhus. Då är det extra viktigt att vi trivs i våra hem, att det känns harmoniskt och balanserat. I min inredningskurs som jag har gjort tillsammans med Sköna hem får du lära dig alla knep för att skapa ett hem att njuta av, där hållbarhet och välbefinnande för människan är det centrala.

Hur möblerar vi tryggt, hur påverkar oordning oss och hur kan vi använda Feng Shuins verktyg för att uppnå balans i vår inredning är några av frågorna jag svarar på. Följ med hem till mig, där jag i 14 videos och med kursmaterial leder dig genom min tankar kring inredning.

Med koden INREDNINGSPASSION får du just nu 20 % rabatt på kursen. En present till dig själv, eller varför inte till någon du håller kär? En kurs är även en fin present till den som redan har allt.

Investera i ditt boende utan att köpa en endast pryl och få det hem du alltid drömt om!

Läs mer om kursen här!

Ha en fin dag!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Reklam för egen verksamhet.

.

.

 

  1. Är redan kursmedlem sedan tidigare, men har problem att gå tillväga.

    Ha en fin helg!

    1. har du problem att komma in? mejla mig isf problemet så skickar jag vidare. kram

  2. Är redan kursmedlem och önskar råd från Dig Jannice, hur går jag tillväga.
    En trevlig helg önskar jag Dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..