ANNONS

Vilka kläder gör att vi ser äldre ut och vad kan jag om kök?

/

Stilsnack, poddavsnitt om kläder som gör oss äldre och köksinredning.

Då startar vi upp en ny vecka och jag tror vi gör det med en film, igen! Denna har jag gjort för Marbodal, då jag utbildar deras butikspersonal i inredningslära och då vi gjort ett antal filmer i ämnet.

På tal om min utbildning. Katarina ställer frågan till mig i podden Stilsnack vad får Marbodals personal lära sig som inte våra poddlyssnare får veta? Vill du lära dig mer om kök, vad du ska tänka på när du inreder med husets största fasta möbel och andra tips kring hemmets hjärta köket? Då tipsar jag dig om att lyssna på vårt poddavsnitt som kom ut igår. Där får du också lära dig vad i klädväg som gör dig äldre. Katarina hon kan hon!

Superavsnitt med ett fint farsdagerbjudande till alla lyssnare. Lyssna direkt genom att trycka HÄR.

Ha en fin start på veckan!

Kram Jannice

Film: Nordiska Drama, i samarbete med Marbodal och Add Simplicity

.

.

0
53

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00