ANNONS

Tips till Fars dag…

/

Fars dag tips!

Skärmavbild 2019-10-14 kl. 10.24.38

Den 10:e november är det Fars dag. Har plockat ihop några använd bara saker som värnar om såväl pappsen som miljön. Hållbara produkter i olika prisklasser, för lång livslängd, för själslig ro och sköna dagar.

• By Axel erbjuder just nu 15% på hela sortimentet, som består av produkter av italiensk vachetta läder av högsta kvalitet, ett italienskt hantverk från Florens. I tidlös klassisk design blir det en väska för livet. En weekend bag är drömmen, men det finns även andra lite mindre godbitar som exempelvis det jag valt ut.

• En necessär från By Axel (med koden addsimplicity får du just nu 15% på hela sortimentet).

• En ny plånbok eller korthållare, perfekt present. By Axel ger dig nu 15% om du använder koden addsimplicity

• Armband som ger en personlig touch och som sprider kärlekens tankar till pappa dagligen, från Hm.

• Fin merionoull tröja, tunnstickad i en mängd kulörer. Finns här hos HM.

• Kallingar, en klassiker till pappsen. Här i 10-pack med six pack på köpet, hehe… HM conscious serie.

• En vacker bok känns extra lyxigt att få i dessa tider av skärmar. Att sitta ner, bläddra och känna bladen mot huden inger ett lugn. Denna boken är en favorit, finns hos Newport.

• Skön naturlig kräm utan tillsatser. Extra Virgin Body Butter absorberas snabbt av huden, ger ett hållbart skydd och motverkar att huden förlorar fukt. Huden blir sammetslen. Värmande kanelbark möter kryddig ingefära. Fri från parabener och silikoner. Finns hos Zalando.

• Sist men absolut inte minst! Ett presentkort där du hittar på presenten. En heldag för pappa där han får egentid, ta en löptur, spola upp ett bad, lite god mat. Eller kanske tvättar du hans bil, höststädar trädgården tillsammans eller sätter er ni tillsammans, tittar i gamla fotoalbum över en kopp kaffe. Att uppskatta far handlar inte om presenter och saker, utan om omtanke och kärlek.

• Just det, ett till förslag, för den inredningsintresserade är ju min onlinekurs i inredning och Feng Shui en bra investering. Just nu får du 20% rabatt om du skriver INREDNINGSPASSION i kassan. En investering för såväl hemmet som människan!

Ha nu en riktigt fin dag och hoppas ni fick några tips till pappsen!

Kram Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

4
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00