ANNONS

Vårt kök, så jobbade jag med stilbärare

/

Vårt kök

IMG_1072

Fredag och jag längtar så hem till familjen. Semestern var ju underbar men sen direkt till Stockholm efter en dag hemma. Det ska bli sååå mysigt att bara vara tillsammans och inte ha något planerat!

Kom på att jag typ aldrig visar vårt kök. Ett kök jag inte valt själv men det var nyinsatta när vi flyttade in av de som bodde där tidigare. För att göra det till vårt och för att passa in med övrig stil, jobbade jag med några stilbärare för att mjuka upp de glansiga luckorna med kromlister, som inte är ”so much me”!

En sak är den gråblommiga tapeten som heter Acanthus och är från Engblad & Co.

Tallriken på hyllan, tillsammans med de vackra glasurnorna (Oscar Clothilde), som gör stilen mer fransk/elegant.

Har letat länge efter något på väggen längst bort, och för någon månad sedan hittade jag den stora spegelklockan på Mio (adlink) som hjälpte till att  sätta stilen ytterligare i vårt kök.

Jag har varit noga med att jobba med samma bas som i övriga huset, de vita, grå tonerna, med svarta kontraster och mörkt trä som brobryggare, för att skapa en röd tråd genom hemmet.

IMG_1068

Så där hoppas jag ni fick några hållbarhetstips på att man kan få ihop saker utan att byta ut dom, bara man går med befintlig möbel (kök, badrum) och hittar den röda tråden med övriga huset. Alltså gör inte något helt annat, typ om jag hade gått vidare på det supermoderna här med ljusa träskivan som var där innan, då hade köket inte gift sig med övriga stilen i huset.

Ha nu en fin fin fredag kära läsare och en riktigt trevlig helg på er! Ni glömmer väl inte att vi kör den populära Feng Shui analys varje helg!

Nu snart föreläsning på The Lobby här i Sthlm i Rituals Pop Up Store på Regeringsgatan 61. Ses vi kl 11?

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

8
86

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00