ANNONS

Ni som lyssnar på Stilsnack, vet – ni andra – här är dom!

/

Merino underställ från Lindex.

Skärmavbild 2019-10-30 kl. 09.35.08

Ni som har lyssnat på Stilsnack podden vet vad jag pratar om. I ett avsnitt (detta) pratade Katarina om hur man klär sig varmt. Ett önskeavsnitt från mig som alltid fryser och efter det, har jag fått hjälp med så mycket. Slutat frysa och kan använda många av mina blusar som tidigare varit alldeles för kalla. Och svaret! Dessa plagg från Lindex (nej inte sponsrad, bara adlinks, det finns såklart fler varumärken, men dessa har jag valt då det var de första jag sprang på som INTE kliar).

Långärmat topp i merinoull. Finns även att komplettera med leggings till. Fint i svart, själv har jag den grå varianten.

Aldrig en dag den här årstiden som jag går ut, utan dessa linnen under skjortan eller tröjan. Ljuvliga! Finns även med smala band, som känns lite nättare om man vill ha det.

Att ha dessa linnen närmst kroppen gör att du håller värmen på ett behagligt sätt hela dagen. Och NEJ, åter igen, de kliar inte. Jag är världens larvigaste när det kommer till kli.

Finns även i skön t-shirt modell som är perfekt att ha under en killig, stickad tröja. Finns även i svart.

Och ett par goa korta leggings. Perfekt under den lite tunnare kostymbyxan i höst.

Hoppas ni gillar lika mycket som jag!

4F34BD73-A8B0-417E-BE04-660D33E6F5A8

Här fortsätter vi läslova! Det har tydligen bytt namn från höstlov till läslov. Låter mysigt, och vi har en son som älskar läsa, vilket har gjort att jag själv börjat läsa mer de senaste veckorna. Så hur glad blev jag då inte när jag fick den här boken ”Under nio nätter” av Denise Rudberg skickad till mig i måndags! Tack Denise!!! Har velat läsa just den här boken och nu ligger den på nattduksbordet och jag kan säga den är SÅÅÅ bra!

Ha en fin onsdag!
Kram på er,
Jannice

Inlägget innehåller adlinks.
Bild och kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

8
77

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00