Ett av mina inredningsjobb, arkitektritade 70-talsvillan

Senaste hus & hem 70-tals villan

Skärmavbild 2019-10-24 kl. 22.47.57

I senaste numret kan ni se ett jobb jag gjort i ett arkitektritat 70-talshus. En av mina första kunder som jag återkommit till genom åren. Men för 2 år sedan gjorde vi en riktigt stor omvandling och bytte ut de flesta möbler, för att möta deras egna stil.

Skärmavbild 2019-10-24 kl. 21.27.30

Färgskalan jag valt är bred, men kulören har mycket svärta i sig vilket gör att de är dämpade och känns sofistikerade (även om det inte syns på bilderna/tidningen har dragit lite väl mycket i kontrasterna). Jag har använt mig av min absoluta favoritvarumärken när det kommer till inredning, Slettvoll och Gubi.

Skärmavbild 2019-10-24 kl. 21.27.18

Skärmavbild 2019-10-24 kl. 21.27.45

Det är roligt det där när man får ett uppdrag där huset har så mycket egen karaktär, här den kantiga arkitekturen, det mörka teglet som ger mycket av det jordiga elementet. Och samtidigt få bygga en ny inredning, som sammanför kundernas önskemål, med husets arkitektur, och där min uppgift är att skapa optimal balans mellan alla dessa enheter.

Ett mycket roligt uppdrag! Där kunden sedan fått välja sin konst och sin egna personliga ting för att göra det till sitt.

Ha en fin torsdag!

Kram Jannice

Skärmdump: Ingela Kylevik (tack)

.

.

 

 1. Helena skriver:

  Åh vad läckert! Så kul att se! Grattis till ett riktigt lyckat projekt!

 2. Annicka skriver:

  Tack snälla för all hjälp! Kan inte med ord beskriva hur tacksamma och glada vi är för DIG och ditt jobb! Guldvärd! Kram Annicka

  1. ÅÅÅÅÅÅ ni har ju själva gjort så mycket fint också. bra teamwork och otroligt roligt jobb. kram

 3. Anna W skriver:

  Alltså WOW!
  Även om det kanske inte är min personliga stil (70-tals stilen) så faller jag pladas! För det är sådan total harmoni, så uppdaterat och så fantastiskt sofistikerat. Snacka om att göra huset total rättvisa och låta allt komma till sin bästa rätt.
  Det där att få till helheten är det svåra tycker jag. Men har kommit fram till att jag verkligen gillar en lite mer klädd stil. Dottern visade ett youtubeklipp från Bianca Ingrossos lägenhet, ”Så vill jag ha det när jag flyttar hemifrån mamma” sa hon – hur gulligt! Å jag tänker att hon alltid ska bo hemma ju 🙂
  Men det här platsbyggda, med lister på väggarna som ramar in, love it! Ja, lite som din monlux svit 🙂
  Ha en underbar torsdag!
  Varm kram Anna

  1. Åh men tack för fin feedback. Och gulliga hon som sa så. Åååh så härligt att de ser något de gillar. och vet vad de gillar. STORT LIKE på den.

   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..