Ett av mina inredningsjobb, arkitektritade 70-talsvillan

Senaste hus & hem 70-tals villan

I senaste numret kan ni se ett jobb jag gjort i ett arkitektritat 70-talshus. En av mina första kunder som jag återkommit till genom åren. Men för 2 år sedan gjorde vi en riktigt stor omvandling och bytte ut de flesta möbler, för att möta deras egna stil.

Färgskalan jag valt är bred, men kulören har mycket svärta i sig vilket gör att de är dämpade och känns sofistikerade (även om det inte syns på bilderna/tidningen har dragit lite väl mycket i kontrasterna). Jag har använt mig av min absoluta favoritvarumärken när det kommer till inredning, Slettvoll och Gubi.

Det är roligt det där när man får ett uppdrag där huset har så mycket egen karaktär, här den kantiga arkitekturen, det mörka teglet som ger mycket av det jordiga elementet. Och samtidigt få bygga en ny inredning, som sammanför kundernas önskemål, med husets arkitektur, och där min uppgift är att skapa optimal balans mellan alla dessa enheter.

Ett mycket roligt uppdrag! Där kunden sedan fått välja sin konst och sin egna personliga ting för att göra det till sitt.

Ha en fin torsdag!

Kram Jannice

Skärmdump: Ingela Kylevik (tack)

.

.