ANNONS

I min personligaste intervju någonsin…

/

Jag gästar prestationspodden.

Skärmavbild 2019-10-31 kl. 10.02.04

För en vecka sedan gästade jag Prestationspodden med Caroline Norberlie i min mest personlig intervju någonsin. En intervju som jag var lite nervös för då jag för första gången skulle bli intervjuad med fokus på mig, inte på min proffession. Hör om min livsresa, hur ett besked 2006 satt käppar i hjulet och hur jag valde att hantera denna motgång till att senare bli medgång.

”Sällan har jag varit så inspirerad
både som entreprenör och människa av en intervju”.
Caroline Norbelie

Tack Caroline, för ett fint samtal.

Lyssnar på detta poddavsnitt gör du här!

Skriv gärna vad du tyckte om avsnittet.

Kram och trevlig helg!

Jannice

.

.

29
88

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00