I min personligaste intervju någonsin…

Jag gästar prestationspodden.

Skärmavbild 2019-10-31 kl. 10.02.04

För en vecka sedan gästade jag Prestationspodden med Caroline Norberlie i min mest personlig intervju någonsin. En intervju som jag var lite nervös för då jag för första gången skulle bli intervjuad med fokus på mig, inte på min proffession. Hör om min livsresa, hur ett besked 2006 satt käppar i hjulet och hur jag valde att hantera denna motgång till att senare bli medgång.

”Sällan har jag varit så inspirerad
både som entreprenör och människa av en intervju”.
Caroline Norbelie

Tack Caroline, för ett fint samtal.

Lyssnar på detta poddavsnitt gör du här!

Skriv gärna vad du tyckte om avsnittet.

Kram och trevlig helg!

Jannice

.

.

 

 1. Men ååå… Allt jag skrev är borta 🙁
  Får försöka komma ihåg vad jag skrev..

  Det var ett mycket fint avsnitt, så nära och genuint.
  Jag blev väldigt berörd av din historia och hur du hanterat allting.
  Det drivet som du har att vilja, det är så enormt.
  Du inspirerar mig väldigt mycket, på många olika plan.
  Har ju hängt med dig ett bra tag och sett hur du tagit dig an nya utmaningar och lyckats briljant!

  Du är en pärla och det är så härligt att följa med på alla dina uppdrag.
  En sann inspirationskälla!

  Just det, nästa steg borde ju bli framgångspodden 🙂

  Fin helg önskar jag dig!
  Varm kram Anna

  1. Men gulle du! TACK för så fina ord. som det värmer mitt hjärta ska du veta . Du är en vänlig och fin människa anna. Stor kram till dig.

 2. Jannice… Vet du att jag var alldeles rörd efter jag hade lyssnat. Även om jag och svettades på gymmet när jag lyssnade.
  Det går rakt in i hjärtat och det är så oerhört genuint.
  Att välja att vilja göra något av det som är svårt, tungt och motigt och vända det till sådan total framgång – det är stort!
  Ja, att jag är ett stort Fan vet du ju redan 🙂 Du är en riktig förebild och du ger mig kraft energi och styrka att göra det som jag tror på och det som jag känner att jag är bra på.

  Så tack för att du valde att dela med dig 🙂 Nästa borde ju bli Framgångspodden, eller hur 🙂

  Varm kram Anna

  1. men ååå gulle dej tack tack tack snälla. det går rakt i min mapp med fina ord. kram

 3. Madde skriver:

  Vad glad jag är att jag tog mig tid att lyssna. Tänker hela tiden att poddar kan jag lyssna på sen. Du har inspirerat mig i många år nu och det var så intressant att höra mer om dig som person. Du ger mig alltid inredningsinspiration och blev så glad att du även tog dig tid att skicka Paris-tips till mig. Fortsätt vara den du är och göra det du gör så har du en trogen följare som även tipsar om dig!

  1. Åh tack för värmande ord. Du gör mig glad!! STOR VARM KRAM! jannice

 4. Julia skriver:

  Nu har jag lyssnat och blir så imponerad av din person-så lugn och trygg i dig själv. Och sen en riktig framgångssaga på det – du är verkligen en person som inspirerar på alla plan!

  1. Åh men så fin du är. tusen tack för de vackra orden. värmer mitt hjärta oerhört mycket. kram <3

 5. Anneli skriver:

  Hej,

  har följt din blogg länge nu och har försökt lyssna på podd men men jag är uppvuxen med endast radio och utan tv. När jag flyttade hemifrån var tv ett måste och jag erkänner att jag älskar det formatet, att både se och lyssna samtidigt. Så ur det perspektivet är jag himla glad över dom som gått med i utvecklingen där och har webinarer istället för poddar. Det här med podd och att ex lyssna på böcker är verkligen ingenting för mig.

  Att må bra är en del av ditt budskap och det uppskattar jag väldigt mycket. Det är också på den sidan jag själv letat och har hittat ex Rohini Ross med sitt, för mig annorlunda, sätt att använda tekniken för att få ut sitt budskap. Det är en helt oslagbar känsla att sitta i sitt eget hem och lyssna och se på någon som pratar om sitt ämne och där man får ställa frågor om man törs :). Jag tänker inte påstå att allt är perfekt men nej, podd är inget för mig men webinarer är rena drömmen.

  Än så länge verkar det inte finnas i Sverige och i inredningsbranschen men kanske det kommer? Jag klarade bara av att lyssna på halva podden och därav mina tankar.

  1. Hej Jodå det finns. Om inte annat så är ju min kurs liknande webinar där jag pratar kring varje rum i 14 filmer 🙂 kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..