ANNONS

Svar på frågan – vad som inspirerar mig!

/

Inspireras av Chanel i din inredning.

FD2F42C7-4245-47C1-85BD-94CD8154CC0A

När mamma och jag var i Paris för 2 veckor sedan besökte vi Chanel. Jag vet inte vad det är men det är något över dess historik som har berört mig under många många år. Bara att komma in i deras butik, deras fantastiska inredningar och vackra ting får mig att gå i spinn. Älskar varenda liten millimeter. Och så svart och vitt. Det enklaste av kombinationer, men alltid så classy, tidlöst och Parisienne!  Kolla bara in den vackra trappan ovan, med ett 14 meter långt spiralkonstverk i mitten. Som en tavla, så vackert med det svarta som möter den fantastiska marmorn och de runda mjuka formerna. Och så enkelheten i loggan, det vackra namnet Chanel, de coola damen Coco som var så före sin tid.  Inget inspirera mig så, som staden Paris och Chanel när det kommer till mode och inredning.

213D074E-3C5E-4634-B6A3-120D2DD09ACD

Så nu vet min absoluta inspirationskälla både när det kommer till mode och inredning. Vilket ledde mig osökt in på att plocka ut lite produkter som alla flirtar med Chanelkänslan, från våra mest vanliga inredningsbutiker i Sverige.

Fixa Chanel looken i ditt hem till budgetpris!

hmgoepprod-18

Svart och vitrandiga kuddfodral i sammet från HM Home. Kan det bli mer Chanel… Ja tillsammans med lampan nedan blir det topp!

F87641EE-0D29-4B62-8778-A105230CD152

Så omedvetet när jag inreder har jag de senaste 10 åren alltid haft Chanel som en inspiration och blev extra glad när jag hittade de här godbitar?

Ovanstående lampa från Mio, var väl en riktig godbit och en klassiker till hemmet.

hmgoepprod-13

Påslakan med klassiska svarta ränder på vitt lakan, finns hos HM Home.

hmgoepprod-14

Fantastisk pläd i ull, även den från HM Home.

hmgoepprod-15

Vacker ask för skrivbordet eller till badrummet för små ting.

hmgoepprod-16

Den här underbara porslinsasken med lock är nu på rea, har den själv och den är ljuvlig på nattduksbordet för små ting, men lika fin i köket som på soffbordet.

hmgoepprod-17

Kuddfodral med häst, lika fin i dotterns rum som i ditt eget vardagsrum. Finns hos HM Home. Ett varningens finger. En sådan här vit kudde kan se konstig ut i vit soffa, då den kan glänsa för mycket, så bäst kommer den fram i en grå, greige eller beige soffa.

112658-Bok-Chanel-Collections-and-Creations-8215-1

Vill du lära dig mer som Chanel finns det en mängd böcker i ämnet. Ovanstående Chanelbok är den mest sålda, med vacker ikonisk framsida, även den här rymmer många delar och har ett extra fint fodral.

En anna bok jag rekommenderar är denna som ger dig en bra uppdatering kring Coco Chanel och hennes historia. Och den här perfekt presentboken till julens glöggfester, julklappen eller gåvan till väninnan som älskar flärd.

Om jag köpte något på Chanel? Japp, något jag sparat till och längtat efter i många år. En belöning till mig själv från mig själv. Som min dotter kommer få ärva, och någon efter henne…

chanelpaket

Självklart ska ni få se! Har inte packat upp det än. Njuter av paketkänslan fortfarande och skyndar långsamt.

Ha en fin start på denna första novembervecka!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

0
106

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00