ANNONS

Veckans möbel – avlastningsbord

/

Avslastningsbord i in


Nu kommer det en tid då vi gärna dekorerar våra hem och ett av mina bästa tips är ett så kallat stillebenbord, årstidsbord eller avlastningabord. Ett nätt bord, i hallen, i vardagsrummet, i köket… Det viktiga är att det finns på en plats där det syns och inger ro och välbefinnande till hemmet.

Just nu i kommande säsong!
Använd det till glöggbuffén. Skapa vackra stilleben med en hyacint, en minigran med belysning. Använd det som gottebord i jul.

Här har ni några tips på fina avlastningsbord i lite olika stilar!

Jag letade åt en kund efter ett avlastningsbord och hittade det här ”Alex” från Mio. Perfekt bokbord bakom soffan, eller som ”altarbord” med ett vackert stilleben. Eller varför inte i en avlång hall, för att bryta av och skapa en rumslig känsla med fin dekoration på, som i bilden ovan. Bra pris och finns även i vitt.

b-21

För dig som gillar Slettvoll kan det här bordet vara ett alternativ. Hittade det hos Ellos.

Skärmavbild 2019-11-04 kl. 12.30.55

By Crea har jag arbetat med i Monluxsviten med deras nattduksbord. Här har det gjort i samarbete med Efva Attling ett sideboard, där man själv kan välja färg på benen och material på skivan.

56AP18X9O3_89303788_front

Ett sidobord jag själv har i vår hall, som är grymt lätt att placera då det är nätt, men mycket stabilt  till bra pris. Du hittar det på Åhléns. Finns även i vitt, eller i trä.

Det var några tips på denna fantastiska möbel som kan förändra och skapa stämning i ett rum på en sekund!

Fin onsdag till er alla!

Kram Jannice

Bild: Sköna hem
Inlägget innehåller adlinks

.

.

4
73

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00