ANNONS

Inspiration till sovrumsmöblering hittade jag på hotellet

/

Inspireras av hotell när du inreder ditt hem.

Skärmavbild 2019-11-05 kl. 19.39.55

Jag tar mycket inspiration från hotell när jag inreder. Här är ett fint exempel som man kan göra där hemma om man har plats. Istället för en bänk eller korg vid fotändan. Två fåtöljer, ett litet bord och en golvlampa. En skön plats att koppla av med en god bok och kopp te innan läggdags..?

Bilden är renderad från Villa Dagmar, ett personligt och exklusivt boutiquehotell som öppnar våren 2020 i närheten av nyrenoverade Östermalmshallen. I hotellets internationella miljö med eklektisk atmosfär inryms 70 unika rum och sviter, restaurang, konferensrum, spa, gym samt blomsterbutik. Ser ut att bli underbart om ni frågar mig.

Ha en fin dag!

Själv sätter jag mig snart på tåget på väg mot Alingsås! Ikväll vankas det kundkväll på Mio där och jag håller föreläsning! Ses vi?

Kram på er,
Jannice

.

4
72

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00