Inspiration till sovrumsmöblering hittade jag på hotellet

Inspireras av hotell när du inreder ditt hem.

Skärmavbild 2019-11-05 kl. 19.39.55

Jag tar mycket inspiration från hotell när jag inreder. Här är ett fint exempel som man kan göra där hemma om man har plats. Istället för en bänk eller korg vid fotändan. Två fåtöljer, ett litet bord och en golvlampa. En skön plats att koppla av med en god bok och kopp te innan läggdags..?

Bilden är renderad från Villa Dagmar, ett personligt och exklusivt boutiquehotell som öppnar våren 2020 i närheten av nyrenoverade Östermalmshallen. I hotellets internationella miljö med eklektisk atmosfär inryms 70 unika rum och sviter, restaurang, konferensrum, spa, gym samt blomsterbutik. Ser ut att bli underbart om ni frågar mig.

Ha en fin dag!

Själv sätter jag mig snart på tåget på väg mot Alingsås! Ikväll vankas det kundkväll på Mio där och jag håller föreläsning! Ses vi?

Kram på er,
Jannice

.

 

  1. Fantastiskt rum👌
    Hur ser man på att ha två garderober placerade vid huvudgaveln inom Feng Shui som på bilden? vore roligt med en feng shui analys på rummet ovan, det är otroligt fint men känns ”platt” som om ngt fattas.
    Ha en fin dag i cafestadens Mekka 😁

    1. Ja det hade varit kul. det blir stöd på båda sidor samtidigt som det kan kännas instängt. dock ljust vilket lättar upp känslan. 🙂

  2. Tråkigt att jag inte är hemma då du är i Alingsås.Hade gärna lyssnat på dig som är så superduktig. Ha en fin dag i Alingsås! Kram

    1. Tack söta. det var ett fantastiskt event. synd du inte kunde komma. stor kram jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..