ANNONS

Mina favoriter, adventsljusstakar och adventsstjärnor

/

Dags att inspirera med lite fint till advent. Nästa vecka åker det upp här hemma, då vi har julskyltning i byn en vecka innan advent. Jag har faktiskt fått lite längtan efter att mysa till det här hemma. I år har verkligen mörkret varit påtagligt, så här kommer lite tips på adventsljusstakar och adventsstjärnor. Inlägget innehåller adlinks.

b-21

Adventljusstaken Max (nu med 20% rabatt) fin till den klassiska stilen. Ellos.

18APL76D92_91074043_context

Watt & Vekes underbara papperstjärna Eldig, finns hos Åhléns. En personlig favorit.

34AP67VD7B_89314219_CONTEXT

Deras snöblomma, är också en av de här adventsdekorationerna som blivit trendiga de senaste åren. Det går mer mot snöflinga och blomma än stjärna. Finns hos Åhléns.

b-23

Stjärnan Anna Star, en nygammal variant, finns i fler kulörer. Och ger en moderna känsla till hemmet men med hantverkstouch. PR Home.

b-24

Adventsljusstake Glory. Köpte den själv till studion förra året. Modern med ändå med ett mjukt intryck. Finns även vit med guldgloria.

b-25

Har du stora fönster? Tänk på proportionerna. Här är en fin ljusstake, Arrow. Finns även i svart och vitt. För dig med lägre fönster som behöver dekoreras på bredden finns Arrow i en lägre variant. Superfin och bygger åt sidan.

b-26

Vill du hellre ha en julstjärna i ditt stora fönster, finns den här, Aino, som är ä 1 m i bredd. Perfekt för stora fönster! Och ja, den finns i rött för dig som vill få in julkänslan från första stund.

b-28

Gillar du som jag, Chanel. Då är den här julstjärnan perfekt! Finns hos Ellos. Finns även i mindre storlek här.

b-29

Lite annorlunda dekoration, men känns nytt och passar ju verkligen retrohemmet som en smäck! Markslöjds dekoration hittar den här.

b-30

Vill du sätta färg med din adventsbelysning finns de bäst kulörerna här, hos Ellos, eller hos Granit, som har en vacker brun.

b-31

Ljusstaken Max gillar jag. Mjuk men ändå stram. Fin balans. Finns hos Ellos.

63AP87GHZ1_90171649_detail

Den här påminner om en viss poplär kristallkrona och ger en exklusiv känsla till hemmet. Milano finns i krom, och guld. Jag hittade dem på Åhléns.

Hoppas ni fick lite tips till kommande adventsmys, och vad som passar just din stil.

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

.

7
78

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00