ANNONS

Ett tips inför julen…

/

Julträd till nersatt pris på Jysk.

116977-2
Igår höll jag en föreläsning på Slättarpsgård. Maxad juliunspiration, i vacker miljö med glada människor och god mat. Det blev en underbar kväll och jag är riktigt julsugen. Tänkte att jag tipsar er med lite julfint här på bloggen då och då framöver. Sånt som fungerar år efter år, men också hur du kan använda tingen när det inte är jul.

De här julträden tycker jag är superfina! Jag har själv ett till Studion från förra året och är sugen på att köpa en till hallen här hemma. Så idag när jag kikad in på Jysk hemsida för att länka till denna produkt såg jag att den nu är på rea för 400 kr!

Med en ljusslinga i, något vackert pynt och placerad i en fin kruka eller korg kommer den ge julstämning på en sekund. Passar såväl i den lilla lägenheten, som i hallen eller varför inte barnrummet? Höjden är 115 cm.

Erbjudandet gäller till och med 16 november såg jag. Nej, inget samarbete eller adlinks, bara ett jultips från mig till dig.

Kram på er,
Jannice

.

.

2
52

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00