ANNONS

För dig som gillar Jonathan Adlers design va på hugget idag…

/

Idag lanserar HM Home sitt samarbete med Jonathan Adler.

atn1024_style_Muse

Gillar du som jag Jonathan Adlers fantastiska skulpturer, vaser och designprylar? Då får jag tipsa om att idag kl 10.00 släpps HM Homes samarbete med designikonen Jonathan Adler. En mix mellan vaser, dekorationsprylar, kuddfodral och doftljus går att köpa till ett betydligt billigare pris än vad hans produkter annars kostar.

Här nedan ser du ett smakprov på vad som finns i sortimentet!

Jonathan-Adler-for-HM-HOME

hmgoepprod-13

Skärmavbild-2019-11-10-kl.-08.06.11

19_45_A_InsideHM_JAdler_1
hmgoepprod-14

Själv ska jag på pressevent ner till Malmö. Det är Alvalinen och författaren Ida Magntorn som bjuder inte till frukost på sängen. Därefter blir det definitivt en runda till HM Home för att se om jag kan haffa åt mig någon pryl från kollektionen ovan. Pläden, kruka, vas eller muggar. Det färgglada är ju inte riktigt jag så det lämnar jag åt någon annan. Hehe…

Kram på er,
Jannice

Inlägget innehåller reklamlänkar/Adlinks
Bild: Bybinett

Pressbilder HM Home

2
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00