ANNONS

Idag är det dags att adventpynta studion

/

Adventsinspiration till hemmet.

IMG_8924

Idag börjar morgonen med konsultation för en kund i sociala medier och därefter tänkte jag adventspynta studion. På söndag är det nämligen julskyltning här på Råå och då får man ju sköta sig om man ligger på gågatan.

Här är bilder från min studio förra året!

IMG_8901

Alltså att komma hit om morgnarna. Tända några ljus, sätta på lite musik, en kopp kaffe och slå på datorn nu när det fortfarande är mörkt om morgnarna. Sååå mysigt!

IMG_8905

Förra året gick studion i svart och silver och i år kommer det gå i gråblå toner tror jag allt. De här vackra kulorna köpte jag på Slättarpsgård när jag var där och föreläste förra veckan. I de ljuvaste gråblåa nyanser kommer det gå fint med tonerna jag redan har i studion.

IMG_3106 2

IMG_3107

För dig som vill veta, inköpsställen:

Ljuvliga Pallovasen som är den mest perfekta till dina amaryllis, finns hos Enkla ting.

Bokstöd från Newport, perfekt på soffbordet eller sideboarden, eller varför inte i köket till kokböckerna?

Karl Johan lampan, Raw Deco.

Matta och soffa, Layered Interior.

Soffbord och fåtölj, Ikea.

Gardiner, MajGull från Ikea.

Papperspynt i granen, Åhléns.

••••••••••••••••

Ha nu en härlig dag!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

1
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00