Julfint vid entrén…

Julfint utanför studion.

Advents och julfint till entrén till min Studio 51.

Mötet igår drog ut på tiden så idag blir den stora fixardagen i studion inför söndagens julskyltning. Kom ni ihåg hur det såg ut förra året?

Normandiegranarna som vi hade förra året har vi jordslått och hämtat hem igen igår. Hållbart och med den bonusen att de blivit lite större.

Jag älskar hur man kan beställa det vackra granrisgirlangerna runt fönstren och så kommer en firma och sätter upp det här. Hur fint? Skulle vilja ha det hemma också kan jag säga!!

De här söta Normandiegranen är ju bara sååå fina! I år sätter vi vanlig belysning i dem då batterierna tog slut fort och behövdes bytas mest hela tiden. Med inbyggd timer på belysningen kommer det bli super. En idé som jag även kommer köra hemma vid entrén. Minigranar med belysning som väktare vid dörren.

Jag delar hus med en mäklarfirma Jenny Nyström, det blev så fint när vi håller ihop vår dekoration och väljer dekoration som pratar med husets själ.

I år har vi även en vacker taklampa som hänga ner vid ingången och nya krukor då dessa ruttnat/frätts sönder av allt hundkiss (grrrr för vissa hundägare alltså), så nu blir det betong!

Så vi får se hur entrén blir i år. Efter dagens slut vet vi och jag lovar ta lite bilder igen.

Ha nu en fin dag hörni så ska jag väcka barn och sedan ta mig till studion i lediga kläder för adventsfix!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,.

.