Luciamorgon ur en vy ni sällan ser från oss…

Julinspiration från oss.

IMG_4076

Luciamorgon hemma hos oss. Brasan är tänd. Lucia på SVT, lussebullar och varm choklad till frukost. En tradition som uppskattas av hela familjen. Det är något speciellt med Lucia-dagen tycker jag. Lite som studenten, blir alltid så gråtmild när jag ser barn och ungdomar sjunga denna högtid, oförstörda och med en sådan entusiasm och kärlek.

Igårkväll lussade sonen och hans klass för oss föräldrar och släkt. Så vackert. Charlie var stjärngosse och sjöng stjärngossarna visa på vers så fint. Mamma grät en skvätt kan ni tro. Här på Råå är det 2:orna varje år som lussar för hela skolan, så i år är det fullt upp för vår lillkille, så jag tror han lussar i detta nu. På måndag är det lilla Tullans tur. Hon ska var tomtemor med röd klänning. Det har hon önskat och då blir det så.

Ha nu en riktigt fin Lucia. Njut av vacker musik, gott fika, levande ljus, nära och kära.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

  1. Kicki skriver:

    Jag hade så gärna velat se lite fler bilder av ditt fina hem så här i jultider.🙏🏼 Fin Lucia till er!

    1. Maria skriver:

      Jag med! Vad är det som lyser så fint i bakgrunden till höger?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..