ANNONS

En dagens outfit med ett fint julklappserbjudande!

/

Skinnväska från By Axel.

_DSC0838-1-72

Det var längesen jag bjöd er på en dagens outfit! Min favoritkappa är från Stenströms och polon likaså. Bootsen är från Flattered och ger lite edge till allt det klassiska. Kjolen, en favorit jag köpte i Paris, men den är från Zara, så den går säkert att få tag på.

Vad gäller väskan är den ju en riktig godbit, eller hur? Ett julklappstips så här på kvällskvisten kanske? Nyhet från By Axels ! I flätat vanchetta läder, handsydd i Florens. En investering för livet och blir bara vackrare med åren. Just nu har jag fixat en julklappskod åt er bara för jag tycker om personerna bakom företaget så himlans mycket. Hela 20% rabatt om du använder koden ADDSIMPLICITY i kassan. Du hittar olika utförande och storlekar här.

_DSC0770-1-72

Hmm… inget lätt val. Båda kulörerna är vackra. Vilken är din favorit?

_DSC0829-1-72

Önskar er en fin onsdagskväll!

Kram Jannice

Bild: Peter Erlandsson

2
80

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00