ANNONS

Vackert och enkelt tips till juldekoration såväl ute som inne

/

Norrvikens trädgårdar, julfint i trädgården.

Här har ni ett riktigt fint juldekorationstips till trädgården, eller inomhus. Leta fram ett stort fat. Fyll det med kuddmossa, addera några tallkvistar och kottar och dekorera med en ljusslinga. Lätt som en plätt och så makalöst vackert.

Eller varför inte bara kuddmossa och en ljusslinga?

I det enkla bor det vackra!

Sista dagen och om några timmar är det jullov. Så underbart skönt! Har längtat att bara få rå om familjen och mig själv! På söndag fyller Celine 5 år! Galet vad tiden gått fort. Känns som det var igår jag höll denna lilla sessa i mina armar för första gången på BB.

Ha en fin dag kära ni och trevlig helg!
Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

0
90

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00