God Jul med bilder från vårt julpyntade hem

Juldekoration i hemmet.

IMG_4390

Vill med några bilder från vårt hem önska er en riktigt God Jul kära följare. Hoppas ni får härliga dagar med nära och kära.

Jag kommer vara ledig, men har förbloggat så det kommer finnas matnyttigt vad gäller inredning och Feng Shui som passar i tiden för dig som vill lära dig mer i ämnet under jullovet! Så glöm inte kika in här eller på Instagram och Stories där jag alltid finns. Det kommer även en årskrönika som jag brukar göra och Feng Shui analyser på vackra hem.

IMG_4384

I vårt allrum går tonerna i vitt, grått och silver. Med en gnutta brunbeige som värmer upp de svarta kontrasterna, tillsammans med en mängd ljus och kaminen förstås.

IMG_4382

Hur vackra är inte dessa pinjenötter? Så fina som dekoration på det underbara fatet från Mateus.

IMG_4385

IMG_4366

I vårt vardagsrum där vi tittar på tv och som är i anslutning till matsalen har vi också en gran då det är där vi är dagligen. Här går dekorationen i mässing, guld, smutsrosa samt en ton av vinrött.

IMG_4372

Mattan är ett kap jag gjorde när Ikea hade ett samarbete med Bea Åkerlund. Älskar den! 499 kr!! Ett av mina bästa köp i huset bannemej! Pappsen stod och köade åt mig. Är honom evigt tacksam. Hihi, faktum är att den betyder extra mycket just därför. För att han gjorde det för mig. Åkte tidigt till Ikea för att köa och få tag på mattan jag ville ha. Gulle!

IMG_4363

Kulorna i denna gran är en salig bladning som vi samlat på oss genom åren. Allt ifrån George Jensen, till gåvor, och dekoration från vår första jul tillsammans.

IMG_4076

Med dessa bilder önskar jag er en riktigt God och Fridfull Jul tillsammans med dem ni älskar mest.

Stor kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

LOADING..