Årskrönika 2019

2019 med addsimplicity och Jannice Wistrand

t74ng7pgvd

Ikväll blir det fest hemma hos oss tillsammans med två andra par. God mat som vi beställt från restaurang Sofiero, skumpa, förväntansfulla barn och tolvslaget nere vid stranden med utsikt över danska kusten fylld med fyrverkerier. Idag sitter jag i min fåtölj och gör en återblick på året som gått och känner mig tacksam över att ha fått upplevt ännu ett år med nära och kära.

Jobbmässigt var 2019 ett bra år!

IMG_9183-2

Ett mycket lugnare år än tidigare, inte kanske omsättningsmässigt, men jag har blivit bättre på att välja mina uppdrag, välja min jobb, slappna av och planera min tid.

Marbodal blev en ny samarbetspartner något jag är väldigt stolt över och som nu samsas i skaran av fina företag som jag har ett kontinuerligt samarbete med: Nordsjö, Mercedes, Stenströms, Monlux, By Axel, Larsson Lange, Elfa, Flattered, Brunate mfl.

Förra året skrev jag så här:
Varje år har jag skrivit här att min bok i Feng Shui ska bli klar, men hela tiden har jag haft jobbförfrågningar som jag ”inte kunnat” (hmpf… klart jag skulle kunnat) tacka nej till. MEN 2019 är året då jag tackar nej och gör plats för skrivandet. Studion är en del i detta. Det känns super roligt och jag är verkligen taggad.

monlux_trio

Boken var huvudmålet men här ser ni resultatet. Så kom det där samtalet från Per Holknekt som förändrade året. Jag skulle få inreda världens första Monluxsvit på Sveriges största hotell. Nä, inte tackar man nej till att arbeta med en av Sveriges största entreprenörerna genom tiderna. Och roligt har det varit och ÄR!! Och makalöst inspirerande att arbeta med människor som delar ens vision, mindset och företagstänk! Mitt samarbete med Per och Mathias och deras speglar (Monlux) har gett mig nytändning och adderat den där pusselbiten ”entreprenörsskap och business” som jag saknat från mitt tidigare arbete som marknadschef. Nu har mitt arbete blivit komplett och jag har fått ny energi. Jag har också investerat i andra bolag, vilket jag ser fram emot att göra mer av framöver.

2A2F4920-ACDA-4508-A593-721AD150E4C8

Monluxsviten blev hyllad från press och Clarion hotell group och det största problemet de har nu är att folk inte vill checka ut. Hehe…. *ödmjukblink* Fler bilder från Monluxsviten, före- och efterbilder ser ni här.

IMG_3092

Jag stormtrivs i min Studio som jag ser som mitt andra hem. Endast 300 meteter hemifrån men en dröm att gå till varje morgon.

IMG_1767

Att sitta och arbeta här inne ger mig både sinnesro och inspiration.

IMG_1242

Stilsnack då? Katarina och jag har fortsatt dela med oss av vår kunskap i vår podcast som vi haft i 2,5 år nu. Vi har varit ute på större event och hållit i kundkvällar. Katarina har lagt större vikt vid sin andra karriär ”Försvaret”, vilket har gjort att vi haft svårare för att få ihop avsnitt, men samtidigt är jag jätteglad för hennes skull då det är något som hon brinner för och som ger henne ”buzz” i livet. Men vi fortsätter spela in avsnitt och det är fortfarande en oerhörd glädje att få jobba med en sådan kvinna som  Katarina,  vi har så otroligt roligt tillsammans! Vill ni lyssna på våra poddavsnitt finns det 106 avsnitt att lyssna på HÄR.

IMG_4700

Föreläsningar och företagsuppdrag har varit mina huvudprojekt under året, till skillnad från 2017-2018 som var mer inriktat på sociala medier. Det är detta som jag tycker så mycket om med att vara egen. Att kunna välja vilket ben jag vill stå på och vad som inspirerar mig!

Nu tackar jag ödmjukt för 2019. För allt jag fått erfara. För att jag får ha mina nära och kära vid min sida och uppleva saker tillsammans med dem, för att jag får vara så frisk som det går med min grundsjukdom i botten och att jag får jobba med det jag älskar.

2020 ska jag bli bättre på att ta hand om mig själv fysiskt. Jag började året med att träna duktigt men drog på mig något som varade i 3 månader, en tuff start. Letar fortfarande efter en form som funkar för mig och min kropp. Kanske är det så enkelt som att ut och promenera på lunchen. Japp, så enkelt är det faktiskt. Efter att ha lyssnat på Andreas Hansens sommarprat är jag övertygad och fast bestämd över att promenad är både skonsamt, och bra för såväl själen, dopaminet och hjärtat. Och så 2 timmar tennis i veckan på det. 2019 var nämligen året då jag återupptog min tennis igen och det är jag så galet glad över, och vid årets slut har jag fått med mig HELA familjen. Så roligt!

 

Jag ser förväntansfullt på 2020. Och hoppas ni fortsätter hänga med mig här på bloggen, Instagram, Instatories, podden Stilsnack och på Facebook.

Ja just det, boken då? Haha, ja nu vågar jag inte skriva mer om det. Den som väntar på något gott säger jag bara… Faktum är att årets som gått har gjort att jag sett lite andra vägar för boken och fått nya idéer. Så ibland är det bra att andra saker sker och vi bara följer vårt hjärta.

7ba1c071bda6c587b6df814f92ffd7cf

Så tack kära läsare för 2019!  Nu ringer vi in det nya året. Ett år med glädje, optimism, medmänsklighet, kärlek och omtanke. Ett år då vi gemensamt tar ansvar för vår jord, öppnar våra hjärtan, säger snälla saker till varandra, vågar ta plats, vara obekväma och följa våra innersta drömmar!

Gott nytt 2020 kära läsare! Jag önskar er ett hälsosamt år, balans i vardagen, innehållsrika dagar, vackra platser och fina minnen.

Stor nyårskram på er och tack för att ni så flitigt följer mig här och på Instagram.
Tack för era kommenterar, er kärlek och glädje. Ni är fantastiska!

Kram Jannice

Bilder: Slettvoll, Jannice Wistrand, Add Simplicity

 

.

 

 1. Anna skriver:

  Tack fina Jannice för din generositet och ödmjukhet.
  Det är fantastiskt att följa allt du gör och hur du tar dig an nya saker. Hela tiden med en oerhörd ödmjukhet, plus att jag verkligen älskar din humor 🙂
  Jag blir lite nostalgisk när jag tänker på första gången som jag lyssnade till dig. Det var i Stockholm på ett event som en annan Jannike anordnade. Du och Malenami föreläste. Jag antecknade massor när du pratade och var helt hänförd, och har ju typ varit det sedan dess 🙂 Så coolt att följa dig och allt du gör.
  Ditt stora hjärta och all omtanke du visar är så genuint och fint <3
  Varm kram Anna

  1. Men åååå sötaste vilka fina ord. Fåt en tår i ögat så fint du skriver. Tack kära Anna. Du betyder mycket för mig ska du veta. kram

 2. Tack snälla Jannice för allt du delar med dig av & alla tips och idéer! Helt ovärderligt ❤️
  Och er podd – snälla fortsätt för alltid! Ni ger så mycket till oss lyssnare skratt gråt och självklart kunskap!
  Gott Nytt till dig & de dina ❤️

 3. Jag förstår att du är stolt över året och tacksam för det…. Det är helt din förtjänst och vi ska tacka dig för inspirationen, värmen, skratten och att vi nu mer medvetet inreder våra hem och klär oss.

  kram

 4. Kicki skriver:

  Gott nytt 2020 fina du!🎉 Tack för att du låter mig ta del av din blogg som är den bästa man kan tänka sig, kvalitet rakt igenom.👌 Hoppas ditt nya år blir allt du önskar dig.♥️

  1. Åh vilka fina ord. Söta ! Tack! god fortsättning Jannice

 5. Vilken fin årskrönika! Önskar dig också ett bra år och kommer fortsätta följa dig/er då det ger MIG glädje och utveckling!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..