Tapeten i köket, våra koppar och ledigt

Ny tapet och nya kaffekoppar i vårt kök.

Tittar in för att se hur ni har det! Ledigt? Eller jobbar ni? Oavsett, en god fortsättning på 2020 hörrni! Själv har jag lata dagar med familjen. Långfrukost, spelar spel, tittar på filmer, eldar i brasan och går ut en sväng för lite frisk luft och aktivitet.

Det är vissa saker som jag får många frågor kring och tapeten i köket är en. Den heter Acanthus och är från Engblad&Co När den kom blev det en helt annan känsla än de vita väggarna som var där tidigare. Det blev också en fin kontrast till de blanka vit luckorna som jag inte är så glad i. Men de fanns där när vi flyttade in och det är bättre att jobba med än emot det som finns. Nu är det mer ombonat och mer den stil som stämmer överens med huset.

Kopparna och servisen som vi använder oss av heter Posh och finns att köpa hos Dekohem som också är designduon bakom varumärket.

Ha en fin dag!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

 

.

.

 

 1. Karin skriver:

  Hej!

  Tack för allt fint du delar med dig av i bloggen. Det måste vara en relansering av tapeten som fanns redan i slutet av 60-talet. Min mamma lät tapetsera med den i flera rum -69/70. Färgerna då var mossgrönt och lejongult. Färger som börjar komma igen nu.
  Hälsn
  Karin

 2. Sofia skriver:

  Vilka snygga och eleganta koppar! Hälsningar från Schweiz //Sofia

  1. Visst är de. Och hur goa som helst att dricka ur 🙂

 3. Har följt dig i flera år men aldrig kommenterat något!! Feng shui har intresserat mig i säkert ca 15 år!! Vill bara säga att jag älskar din blogg!! Därför ett stort tack! Önskar dig o din familj God Jul o Gott Nytt År!
  Kram Lotta

  1. Men stooooor tack. Vad det värmer!! Stor kram Jannice

 4. Barbro skriver:

  Ja den där tapeten blev sååå himla bra. En mjuk & inbjudande känsla…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..