Veckans hållbara – gardiner för bättre inomhusmiljö

Veckans hållbara,  gardiner för bättre inomhusmiljö!

1400@60-38

Hållbarhet handlar om så mycket mer än bara vår miljö. Det är ett sätt att leva mot sig själv, mot naturen och människor. Idag tänkte jag ge er ett fint tips på hur ni kan få ett mer hållbart hem genom vänlig textil!

Låt mig presentera Gardinen Gunrid som filtrerar ljuset och förbättrar inomhusluften. Gardinen har nämligen en ytbehandling som är mineralbaserad och därmed fångar upp luftföroreningar och bryter ner dem i molekyler och små vattenmolekyler. Materialet består också av återvunnen polyester.

Så häftigt att se hur vi mer och mer utvecklar design till att bli ett hjälpmedel för att skapa hållbara hem där välbefinnande är det centrala. Heja Ikea!

Ha en fin lördag!

Kram Jannice

Bild: Ikea

.

.

 

LOADING..