ANNONS

Inredningsnyheter för våra fyrbenta vänner

/

Serien Lurvig på Ikea för våra husdjur.

IKEA_LURVIG_PH164024

Foto: DANIEL WESTER

Jo men ni hörde rätt! Här kommer lite inredningsnyheter för våra fyrbenta vänner. Om jag får säga det själv så är det ju sällan smakfulla ting man ser ute i butikerna. Men i februari har serien LURVIG Sverigepremiär på IKEA.se, delar i serien finns att köpa på fyra varuhus i landet. Det finns hela 48 produkter som skapats utifrån husdjurens naturliga beteenden och behov.

IKEA_LURVIG_PH164105

Foto: DANIEL WESTER

Katter och hundar är ju också en del av familjen – och hemmet. I serien finns det mesta ett husdjur kan behöva för att trivas, koppla av och känna sig trygg. Bakom serien står ett team av djurälskande designer och experter.

IKEA_LURVIG_PH164015

Foto: DANIEL WESTER

– Våra husdjur har alla sina egna personligheter, men de har också fem saker gemensamt: de älskar att sova, äta, leka, motionera och att vara oss nära. De behoven har varit vår utgångspunkt i designprocessen för LURVIG, säger Inma Bermudéz, designer.

IKEA_LURVIG_klosmatta_PH164004

IKEA_LURVIG_katthus_PH164000

Fint och smarta lösningar tycker jag. Vad säger ni om katthuset som man trär över pallen här ovan. Eller klösbrädan på matbordsbenet (hade själv kanske inte använt det på ett centralt bord i hemmet) men sååå smart!

Önskar er en fin lördag!

Kram Jannice

Pressbilder: Ikea

.

.

0
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00