ANNONS

Celines rum här hemma

/

Barnrum och flickrum.

barnrum sk

Idag är förskolan stängd så jag och lilltullan jobbar hemifrån. Så vad kan vara bättre än att visa några bilder från hennes rum.

Fotade snabbt med mobilen. Här har ni hennes skrivbordsdel. Tidigare stod sängen här, men nu är hon ju stor tjej och behöver både skrivbord och garderob, så med snedtak att ta hänsyn till blev detta den bästa, maxade möbleringen.

Inredningstips!
Följ rummets linjer och nyttja väggarna maximalt

barnrum sovrum säng

På andra sidan ligger sovdelen. Det var helt galet men sängen gick in på centimetern. Så perfekt. Kulören på väggen heter Vakna och är från Nordsjö. Skrivbord och garderob från Ikea. Säng från Ilva, och dockhuset är från Babyshop. Möblerna är Charlies gamla som man han fick i doppresent och som är ommålade i en grålila ton.

Celine och jag ska nog ta oss en tur till mitt kontor ändå. Jobba lite och sen äta utelunch här i byn. Hon tycker det är roligt att följa med och vara i studion och låtsas jobba på Add Simplicity AB. Gulle! Så självklart ska hon bjudas på restauranglunch. Guldkant en måndag!

Ha nu en fin start på denna vecka!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity 

.

2
117

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00