ANNONS

Veckans hållbara – förvaringslådor

/

Förvaring tips!

Skärmavbild 2020-01-13 kl. 21.44.37

Våra hem fylls gärna av allt fler saker och när det blir rörigt och man inte hittar, är det lätt hänt att man köper nytt istället för att leta upp det som ligger ”någonstans hemma”. En onödig konsumtion som inte rimmar med dagens hållbarhetstankar och miljötänkande. Tänk också så mycket tid och energi det går åt att leta efter saker som aldrig ligger på samma plats. Med rätt förvaring är det enkelt att skapa ordning och därmed undvika onödiga inköp!

SmartStore Compact tycker jag har ett brett och mycket fint sortiment!! Och alla lådor i finns i vitt eller transparent. De vita lådorna erbjuder en snygg och modulär förvaring av små och medelstora saker i hemmet och passar perfekt i t.ex. kök, badrum eller på hemmakontoret. De mindre storlekarna är även till bra hjälp när man vill hålla ordning på småsaker i exempelvis byrålådor och garderober.

SmartStore Compact white www.forvara.se

De transparenta lådorna tycker jag passar som perfekt förvaring för kyl och kök. Tack vare att man ser igenom utan att behöva ta av locket, så påminns man om den mat som finns i kylen innan den blir dålig, och kan på så sätt minska matsvinnet.

Alla lådor i Compact-serien är tillverkade i Finland. De har ett vackert formspråk med rundade kanter och kan staplas både på och i varandra. Locken, som även kan användas som brickor, finns i vitt, grått och transparent.

Du hittar dem exempelvis förvaringserien här, hos forvara.se
Unna dig en god förvaring under 2020! Gör gott för såväl hemmet som människan!

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

0
83

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00