Veckans kap – trendig, urfin och användbar glasvas

Den perfekta glasvasen?

b-39

Nej jag har inte ändrat mig och förespråkar inte torkade blommor, men VASEN!! Jättefint och praktisk! Nu på rea också! Den heter Diana Large är av glas med ribbad struktur och du hittar den hos Ellos. Den har lite 70-talskänsla över sig, men i och med att den inte är färgad och har sina ribbor tycker jag den upplevs elegant och inte så trendkänslig.

Jag tänkte på det där med vaser. Man ska se till och skapa sig en bra vasgarderob, som funkar till olika sorters buketter. Den här är perfekt om du gillar det lite busiga. En vas ska kompensera det du tänkt ha i. Denna varianten är smal och uppåtriktad, då är det fint att det väller över blomster och att dekorera med en bukett som ”busar” till den.

Diana finns även i en mindre vas med höjd 20 cm. Ø botten 14 cm, Ø öppningen 10 cm.

b-40

Även den är på rea, här.  De båda är lika snygga att ha tillsammans stående utan något i på en sideboard eller bänk när man inte har något att dekorera dem med.

Ha en fin dag och ett tips är att inventera vasgarderoben där hemma. Tänkte jag skulle tipsa er om några varianter senare i veckan, och då hoppas jag ni har kollat upp och rensat ut det ni inte vill ha i vasväg där hemma.

Kram på er,
Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

 1. Härliga uttryck; då kan du prata om ”vasgarderob” och din partner in crime tar hand om ”basgarderoben”:-) Ha en fin kväll hälsar Helene

 2. Cissi skriver:

  Nja- de här känns väl lite väl lika kolonn-vasen från Skuf? Visst är de fina men tycker vi ska stötta vacker svensk design i original och inte promota kopior.

 3. Kerstin skriver:

  Hej! Tack för din härliga blogg, läser den med stort intresse.
  Skulle gärna få tips på hur man inreder ett litet sovrum.

  Hälsningar Kerstin

 4. fanny skriver:

  Bör vaser stå framme även när de är tomma?🙈

 5. Simone skriver:

  Kul med vaser och annorlunda former =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..