Sober köksinspiration som andas vår…

Köksinspiration.

rimage.php-19

Fredag och jag tänkte visa er några köksbilder. För mig en liten oväntad kombo mellan köket som känns lite mer åt det klassiskt lantliga hållet och sedan skandinaviskt moderna, nästan retro känsla på möblerna. MEN, det känns bra. Eller hur? Man hämtar hem träet i gardinernas färg och i krukan i fönstret.

rimage.php-18

Både golvet, träet på möblerna och gardinerna ger ett sobert ljus till det lite mörkare grå köket.

rimage.php-17

Frågar ni mig skulle jag vilja ha någon vacker tavla i tonerna ovanför förvaringsbänken på höger sida. Det hade vägt upp den höga delen på vänster sida och gjort rummet lite mer ombonat och personligt.

Ha nu en fin fredag och en riktigt trevlig helg! Här går vi ur vattkoppsbubblan med första barnet (inväntar nr 2) och åker på sportlovskupp.

Kram Jannice

Bilder: ESNY, lägenhet till salu, fler bilder här.

.

.

 

 1. Anna skriver:

  Oväntat fint! Jag håller med, en tavla skulle göra sig fin där. Och fick ett plötsligt sug att det skulle behövas aningen turkost i den. ☺️🤷‍♀️

 2. Ruzdie skriver:

  Hej!
  En jättefin blogg. Jag har precis upptäckt din blogg och jag gillar alla dina råd.
  Har öppen planlösning och vit kök och vita fönster och dörrar.
  Parkettgolven är körsbär och jag undrar vilka färger jag ska ha i inredningen så som soffor mattor osv
  Tacksam för svar

  1. Låter vackert med vitt och beige till. Lite solsidan 🙂

 3. Vibecke skriver:

  Hej!
  Här vaknade vi till vattkoppsbubbla 2. Önskeinlägg/poddavsnitt om hur man ska tänka kring alla val vid nybygge. Ska man skapa en moodboard utifrån kök och golv eller i vilken ände ska man börja för att få ihop de? Skulle vilja ha ett ekkök men vet egentligen inte hur vi ska få ihop de. Det kommer bli ett modernt funkishus.
  Kram Vibecke

  1. Man börjar först men en för helheten och sedan rum efter rum…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..