Back to work med finaste datorfodralet…

Datorfodral by Axel.

IMG_6399

Åter på kontoret efter ett skönt sportlov. Trots vattkoppor har vi haft det bra och gjort mysiga saker tillsammans, träffat familj, kusiner och spelat spel.

Ni vet att jag modellade för By Axel för en tid sedan. Då fick jag nys om att det skulle släppa en kollektion med datorfodral. Något som jag letat efter länge! Och nu är det här. Hur fint??! Älskar att det matchar min handväska, mina weekend bags och att det känns ”put together”.

I finaste läder, handsytt i Italien, kommer det bli en långvarig klassiker som bara blir vackrare med åren.

IMG_4732

Har länge saknat ett snyggt datorfodral och detta är lika fint att ha som clutch när man går på lunch. Super!

Ha nu en fin start på denna vecka! Några av er har ju sportlov och några av oss jobbar på igen.

Oavsett, kram på er!

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

LOADING..