5 tips – skapa en bättre inredning genom att inreda hörnorna i ditt hem

så inreder du dina hörnor i ditt hem

Gör den bortglömda hörnan i ditt hem till en levande del av inredningen. Här kommer mina 5 bästa tips på hur du genom att ge lite extra kärlek och inreda dina hörnor i ditt hem, får en känsla av ett större rum, ett bättre flöde och skönare energier i hela hemmet.

1 Belysning

hörnor belysning lampa

Genom att belysa en hörna blir rummet visuellt större och du får en känsla av rymd och bra energiflöde. Placera en vacker golvlampa som stämmer överens med övrig stil.

2 Möbler

hörnor möbel

Genom att placera en möbel i en hörna blir platsen en del av rummet och du får extra sittplats eller avlastningsplats som inte bara är funktionellt utan också vackert till inredningen.

3 Gardiner

hörnor gardin

Jämte fönstret blir det ofta en bit vägg kvar. Genom att hänga gardinen på denna del av vägg och inte så mycket framför fönstret lurar du ögat att fönstret är större, det ger en känsla av rymd, samt att den böljande mjuka formen av gardinen ger sköna energier till rummet och mjukar upp ett annars kantigt hörn.

4 Förvaring

hörnor förvaring

Förvaring behöver man alltid mycket av. Så varför inte nyttja en hörna med anpassad förvaring. Här ser vi Ikeas Nordli som är både prisvärd och snygg. Finns i en mängd utföranden så det är enkelt att bygga ihop till en passande möbel.

5 Växter

4a3ce7fd544d3d452d2b4483e2dfad60

Det finns väl inget som ger så härligt liv till en inredning som en grön växt?! Att placera en yvig härlig palm eller liknande i en stor kruka i en hörna gör att hela rummet blommar. En energihöjare av rang. Testa själv får du se!

Med de här olika tipsen hoppas jag ni har fått tillräckligt med inspiration att pyssla om er hörnor där hemma. Något som gör extremt stor skillnad!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Home and decor, The decorista

.

.

 

 

 1. Petra skriver:

  Vad kul! Då har jag lyckats pricka in alla fem punkter i mitt hem 🙂
  Kram Petra

 2. Tanja skriver:

  Superbra tips som alltid! Aha upplevelse varje gång man läser dina inlägg😀
  Har du några tips på hur man inreder utrymmet under trappan?
  Ha en toppen dag och tack för alla råd❤️

  1. Tack söta! Bygga in och göra förvaring… ska hitta en bra på det och visa. kram

 3. Lovisa skriver:

  Härligt nyttiga tips! Kan till min glädje bocka av flera hörn-inredningar här hemma ☺️

 4. Carro skriver:

  Hej!
  Jag hamnade på din blogg av en slump för första gången idag och jag vill bara säga TACK! Vi ligger i sängen och myser på Teneriffa och jag har egentligen inte tid att gå genom din blogg men nu har jag fastnat i en timme…😂 Jag jobbar med mode och har ett stort intresse för inredning också och många av dina tips har jag i mitt hem. Jag är känslig för energier och får en orolig känsla i kroppen om det inte finns ett lugn och du har precis förklarat i din blogg varför jag känner så. Du kommer bli min stora favorit-bloggerska i fortsättningen. Stort tack för att du delar med dig. Jag uppskattar redan dig enormt!
  Ha en din dag!

  1. MEN DU STORT TACK!! vad det värmer mitt hjärta att höra. Så roligt att du tycker om. Då ska jag inte göra dig besviken i fortsättningen. Kram och njut av Teneriffa! jannice

 5. Superbra tips! Gick och köpte en palm direkt. Vilket lyft!
  Tack!
  Cecilia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..