Hemmet – basen för ditt välmående

Feng Shui och inredning

54fc9a2b16ad2adaf4e3fe980d659719

Vad som gör livet gott har intresserat människan i alla tider. Idag letar människor mer än någonsin efter sätt att må bra, som en motvikt till all teknologi och stress som vi utsätts för.

Vad man kanske inte tänker på är att börja från basen, hemmet, där grunden till vårt välmående ligger. Våra hem är en spegelbild av oss själva, så om våra hem lider, gör vi det också, själsligt och känslomässigt.

 • Så trivs du med din spegelbild?
 • Har du det hem som du önskar?
 • Har du den ordning omkring dig som du behöver får att kunna leva enkelt, och värdesätter du de saker du omger dig med?

Feng hui är så mycket mer än bara möbler och tillhörigheter, det är ett sätt att tänka och leva. Många tror att man måste slänga ut allt man äger och har för att sedan börja om från början. Det behöver man inte alls göra! Inget är vackrare än ett hem som speglas av personlighet och känsla. Dina föremål omkring dig påminner om dig, din existens, vart du är på väg och dina drömmar.

En liten uppgift i helgen. Sätt dig ner och tänk på vad du omger dig med och vilka intryck de ger. Se till att ta makten och skapa dig det hem som känns värdigt för dig.

Önskar dig en fin fredag och en riktigt trevlig helg!

Kram Jannice

Bild: House to home

.

.

 

 1. Ulrika skriver:

  Hej Jannice!
  Vet du möjligtvis var soffan och fåtöljerna på bilden kommer ifrån? De var så fina!

  1. Nix men fåtöljerna finns hos ellos joxet billigare variant och Newport lite dyrare 🙂

 2. Nina skriver:

  Hej Jannice,
  Har en mörkblå stor soffa med ljusbeige matta i vardagsrummet och funderar på vilken väggfärg som blir bäst till soffan? Grå, ljusbeige, mörk beige eller greige? Något som är viktigt att tänka på för att få fin balans i kallt/varmt?

  1. Greige eller ljusgrå… att det är är samma värme eller kyla i oavsett grått eller beige. lycka till 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..