Veckans hållbara – doftljus med vackert kärl och refill från Quod

Doftljus Quod

Med naturen som största inspirationskälla tar Quods grundare Malin Myllymäki och Anna Göransson Södergren ytterligare ett steg mot en mer hållbar livsstil och lanserar refill till deras vackra handglaserade keramikkärl.

Doftljusen med innovativa kärl från Quod har tidigare använts som dekoration i hemmet efter sin brinntid på 80 timmar.

Nu växlar Quod upp ytterligare och lanserar en refillpåse som gör det möjligt att återanvända kärlet för en förlängd doftupplevelse.

Så bra!!! Jag har själv deras ljus som doftar ljuvligt och nu funkar kärlet som sminkpenselhållare i badrummet.

Refillen kommer att finnas i samtliga sex dofter. Refillpåsen med det veganska sojavaxet värms enkelt upp i ett vattenbad eller mikrovågsugn. I refill-kitet medföljer bomullsveke och vekehållare.

Förutom refillen utökar Quod sitt befintliga sortiment med större storlek på kärl – Jar Grande. Keramikärlet levereras tillsammans med signaturlock om tre hål med plats för bland annat blomster. Jar Grande kan fyllas med tre kilo veganskt sojavax och har upp till 700 ljustimmar. Samtliga keramikkärl kommer även att kunna köpas utan vax.

– Våra stora kärl är ett nytillskott i den lilla Quod familjen. Tanken är att de kan användas som större vas eller kruka och vid beställning fyller vi dem med tre kilo vax som ger många lyxiga timmar med valfri doft, säger Malin Myllymäki.

Refillpåse samt keramikkärl finns till försäljning på www.quod.se samt i utvalda butiker. Heja säger jag!!

Önskar er en fin lördag!

Kram på er, Jannice

Pressbilder från Quod

.

.