ANNONS

Idag skulle jag föreläst på Marbodals årliga konferens…

/

Kök och kökstrender.

o9ftghri9hau3fsql7gy

…men istället blir det framför en kamera här på Steam hotell i Västerås. Klokt nog avstyrde Marbodal sin stora konferens och beslutade sig för att filma oss föreläsare och köra det vitalt istället. Så idag börjar min morgon med föreläsning framför en kamera. Ack så nervöst och svårt. Att föreläsa handlar så mycket om att plocka upp energin av dem som sitter i publiken. Känna samvaro, närvaro…

Man självklart var detta det enda rätta att göra. Vi ska ta detta på största allvar. Jag tillhör själv riskgrupp 1 och så även min make, och jag har vänner som kämpar med svår cancer, blir ledsen när folk inte ser allvaret i spridningen och vad det kan leda till för många.

Tillbaka till mitt jobb. Förra året inspirerade jag butikspersonal och chefer i inredningskunskap och i år blir det i färglära!

I vår lanserar Marbodal en ny färgkollektion med inspiration från vår nordiska natur. Färgerna är tagna från våra årstider, djupa skogar, blå hav, granitgrå berg och naturmaterial. Kollektionen heter Jordnära och representerar hållbara färger som är relevanta över tid och generationer.

Tidlöst var ordet och jag gillar det mucho!

Som ni vet är Marbodal en av mina kunder och jag utbildar deras butikspersonal inom inredning. Detta är ingen reklam utan något jag gärna lyfter då jag tror på både färgvalen på köken, men också på deras hållbarhetstänk!

Den nya jordnära kollektionen är en harmonisk och rofylld färgkollektion med noga utvalda kulörer som är hållbara i alla led. Färgerna är vattenbaserade och luckorna i kollektionen är svanenmärkta.

Färger påverkar våra sinnen och kan generera lugn och harmoni samt minska stress, just därför har Marbodal valt ut följande färger till kollektionen – Bark, Frost, Frö, Granit, Hav, Lin, Moln, Sand, Tall och Åska.

Först ut är Tall som är en dov och lugn grön kulör!

Den gröna trenden kommer bli allt starkare under kommande år så därför lanserar Marbodal en ny kulör de kallar Tall! Färgen är en dov och lugn kulör som skiftar beroende på ljus ­­– från en ljusare grön till en mer mättad färg, vilket skapar ett levande kök. Kulören är enkel att matcha med olika typer av material och nyanser och passar lika bra på en lantlig kökslucka som på en slät lucka i ett minimalistiskt kök. Den platsbyggda känslan förstärks genom att snickerier och dörrfoder är målade i samma gröna kulör som köket!

Skärmavbild 2020-03-10 kl. 14.47.08

Toppen säger jag och kommer visa er fler bilder på alla dessa vackra kök!

Förresten? Skulle du kunna tänka dig ett grönt kök?

Kram på er,
Jannice

Bilder: Pia Uhlin Styling: Lotta Agaton

.

.

18
87

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00