Veckans inredningstips som gör jättestor skillnad!

Vikten av bra innerkuddar!

hmgoepprod-25

Har sagt det i podden ett antal gånger och skriver det här med. Vill ni få till ett snyggt och exklusivt intryck på er inredning, SNÄLLA inga dåliga innerkuddar!!! Se skillnaden i ovanstående bild. På främre kudden och kudden i marinblå sammet längs bak.

Dåliga innerkuddar som inte fyller kuddfodralet, som inte går att puffa (typ dun) och som är av skumgummikvalitet som inte ger liv i soffan, går aldrig att få till snyggt. Det blir stelt och rynkigt.

Helst borde kuddfodralet var 48×48 cm om man har en innerkudde som är 50×50 cm. Då blir det som snyggast!

Kuddarna ovan, jättefina. Den blå främst hittar ni här, den ljusblå här och den i sammet här.

Ha nu en fin onsdag!

Var försiktiga, ta hand om er och visa medmänsklighet!

Avståndskram Jannice

Bild: HM Home

.

.

 

 1. Stina skriver:

  Ojoj så skönt med lite positiva tankar !! 🙂
  Ja innerkuddar is ”da shit” har du inte bra innerkuddar kan du lika bra vara utan kuddar, tycker jag.

 2. Tina skriver:

  Ja det är fint att fly vardagen.. tror inte jag bryr mig om varken det ena eller det andra av inredning just nu.. men det är ju jag.. världen kraschar men business as usual för er förstår att det är ert levebröd.. men vad går din gräns.

  1. Konstigt att du klickade dig in här då…? Ja världen kraschar när börsen rasar och företag går i konkurs…. ”Business as usual” eller ännu större krasch -det är frågan? Var rädda om varandra, visa hänsyn och ha sunt förnuft -men fortsätt leva.

   1. Tina skriver:

    Rebeccka .. har följt denna blogg flera år så jag har inte av en händelse klickat in mig. Men någonstans måste man reagera. Fortsätta leva är frågan idag och kanske kuddar inte har nån prio, inte i min värld iaf
    Ha det så gott

  1. Business as usual?? Jag har fått inställt en mängd föreläsningar, men jag tar tillfället i akt att med mina sociala medier kanaler, Instagram, göra reklam för företag så de ska överleva denna kris. Jag kommer under dessa veckor välja att lyfta en rad företag som nu kämpar för att vi ska hjälpas åt att hålla det här vid liv. Och samtidigt sysselsätta de som sitter i karantän hemma. Här finns inga gränser… det lovar jag dig. Så länge hjärtat är vidöppet finns inga gränser. ha en riktigt fin dag! Avståndskram

 3. Jenny skriver:

  Tack för fint tips!
  Även jag undrar om du har idéer kring bra innerkuddar? Gärna prisvärda om du har några på lut😉.

  Tack på förhand! 🌸
  Jenny

 4. I skriver:

  Haha h&m får skämmas. De säljer ju dunkuddar. Stora oxå.

  1. ja de gör ju det. men man ser stor skillnad på vilken som är vilken 🙂

 5. Åsa skriver:

  Har du tips på var och vilka innerkuddar jag kan köpa för att få till det rätta ”puffet”? /Läser din blogg varje dag, tack för alla bra idéer😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..