Vi tar tillfället i akt & skapar ett hem i harmoni – varje dag nya tips

Coronaviruset, medan vi stoppar smittspridningen kan vi förgylla våra hem.

IMG_9668 2

Det är självklart att vi alla ska ta vårt ansvar i denna svåra situation som vi befinner oss i. Att försöka plana ut denna smittspridning, så att sjukvården hinner med och kan vårda de som behöver vård, och för alla i riskgrupp 1, som inte får bli sjuka. Alla tar sitt ansvar, vi visar tolerans, medmänsklighet och hjälper till där vi kan hjälpa. Ringer istället för besöker, och ser till att hålla oss och barnen hemma vid minsta känning av förkylning. Och självklart, tvättar händerna till blinka lilla stjärna, måååånga gånger om dagen. Ju fortare vi gör detta, desto snabbare kan vi återkomma till en vardag igen.

IMG_7106

Det är lika bra att vi ställer in oss på att det här kommer ta tid och under denna tid tycker jag vi ska ta tillfället i akt, vända oss inåt, umgås med familjen, oss själva, läsa den där boken, spela de där spelen OCH inte minst fixa de där sakerna hemma som legat på vänt länge nog. (Själv har jag fixat till läsplatsen här hemma). Och så tänker vi på att saker och ting ska räcka till alla, och inte hamstrar på oss som om domedagen var nära, gah blir vansinnig när jag ser alla tomma hyllor!

Jag tänkte bidra till det hela genom att jag dagligen ger er mina bästa Feng Shui tips. Små som stora insatser som gör stor skillnad i hemmet och för ditt välbefinnande.

Följer ni det här, kommer ni när Coronakrisen är över vara helt i fas, ha välsorterat badrumsskåp, en klinisk ren vind och ett hem i harmoni, redo att möta dagens ljus igen.

Så vad säger ni? Visst kan väl detta bidra till något gott under tiden vi kämpar på.

Jag ger tipsen, ni håller er hemma och minskar smittspridningen så mycket det går och väljer vilka punktinsatser som är viktiga för er och ert hem! Vi börjar imorgon!

Tipsa gärna era vänner och bekanta!

Avståndskram, kärlek och omtanke till er alla!
Jannice

 

LOADING..