ANNONS

Idag är det min födelsedag!

/

Moodboard för min önskelista i vår.

7bf373f42ea79d207a30d269ebfae64f

Idag är min födelsedag. Nog den märkligaste på mina 45 år. Vi lever i en oviss tid och jag gör vad jag kan för att minska smittrisken och tänka på samhället som stort. Vi beställer hämtmat och jag försöker hjälpa till och dela inlägg, erbjudande och annat som en förlängd hjälpande hand.

Idag tänkte jag ta en ledig dag och ta den lite som den kommer.  Njuta av trädgården. Plantera, och fixa hemma. Visste du att när det är oroligt runt omkring oss, kan vi återfå kontrollen och minska oro och stress genom att faktiskt bringa ordning och strukturera upp saker.

Just nu är våren här i Skåne och det ska bli upp till 15 grader idag. Så en har visst varit snäll (Säger man inte så?Fint väder på födelsedagen = då har man varit snäll), check!

Jag fick frågan av några besökare vad jag önskar mig i födelsedagspresent och det är såklart av mindre betydelse just nu. I dessa tider önskar jag bara att allt återgår till det normala, att vi lär oss utav vår sårbarhet och att vi visar medmänsklighet, och respekt för moder jord.

Men självklart finns det några saker som skulle lysa upp i mörkret och göra åtminstone tennisen lite mer fashionable i vår.

rönisch

Så nya träningskläder från Rönisch vore ju toppen. Snygga tights som funkar lika fint till vardags (lyssna på veckans poddavsnitt på söndag om senaste trenden så förstår du vad jag menar). Passande t-shirt blir ju supersnygg även till min vita tenniskjol.

Något som jag önskat mig är Gunilla von Platens bok ”Draken i rummet”. Den osannolika askungesagan om Günel Anip, flyktingflickan i förorten som blev Gunilla von Platen, superentreprenör i näringslivets topp med klackarna i de kungliga salongerna. Om du också är nyfiken på denna bok, hittar du den på adlibris. Perfekt läsning i dessa tider.

En annan bok jag är nyfiken på är den här: Changemakers av Malin Lindner

b2cff8_d7f03c8def58409db180370631048898~mv2

En en bok om arton kvinnor som satt sig i förarsätet av sina liv. De har trotsat normer och valt att leva sitt liv på det sätt som passar dem. De har synat ekorrhjulets bluff och frågat sig själva vad som är viktigt på riktigt.

En vacker fotobok varvat med intervjuer med arton kvinnliga entreprenörer och kreatörer om deras tankar kring arbete, drömmar, misslyckanden och framgång. En mååååstebok helt enkelt! Såg att den går att förbeställa här.

Sedan kan ju alltid några nya kuddar pigga upp. Just nu har SOFA Company de finaste dammiga kulörerna. Finns en mängd färger att välja på. Själv är jag svag för Lavendel som passar så fint i vårt vardagsrum. Dusty pink, känns mjuk och lyxig till vårt beige och svarta sovrum, och den blågrå kudden skulle sitta som en smäck i Studion. Visst är de fina?

Skärmavbild 2020-03-26 kl. 23.23.23

Nä hörrni nu ska jag fortsätta njuta av en god kopp kaffe, morgontv och egentid. Vad jag fick imorse? Det blev frukost på sängen, favoritpålägget på favoritbrödet, skönsång och massa paket. Innehållet får ni se en annan dag. Då kanske, på mig!

Ha nu en fin fredag och njut av solen, våren och glöm inte att tillsammans är vi starka. Vi hjälps åt, visar hänsyn och respekt för våra medmänniskor. Lyssnar på myndigheterna och de som kan och har jobbat med det här i hela sina liv. Och så tålamod, humor och lite musik på det. Så kommer allt bli bra framöver.

Kram på er,
Jannice

Kollage: Jannice Wistrand,
Inlägget innehåller adlinks.

24
119

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00