Påskpynt, fantastiska recept och blommor

Påskdekoration

Snart påsk hörrni!! Enligt mig den fulaste högtiden. Haha.. får man säga så? Det är mycket grälla färger, plastigt och med massa mönster. Men å andra sidan, glädjefullt och roligt!

I vilket fall så tycker jag om att pynta högtiderna så det passar in i övriga stilen i hemmet. Så förra året på vårt matsalsbord blev det ljust champagnefärgade rosor, en tupp som jag spraymålat och några ägg jag hittade i blomsteraffären som jag la på mitt fat från Dyberg Kerns samarbete med Fyrklövern.

Simple as that! Vasen är en favorit från HM Home och finns i flera strl och former. Du hittar den här (adlink).

När det kommer till påskpynt och pyssel kan jag tipsa er om min bloggkollega och vän Helena Lyth. Hon är en fena på såväl smarta inspirerande tilltugg, till pynt för stora och små. Och gillar du funkis är det här bloggen för dig! Du hittar den här.

Vill du ha utsökta recept, matlagningstips och en fantastiskt bildupplevelse? Då behöver du bara besöka en blogg och det är Diadonna. Har du inte redan upptäckt denna pärla i matlagninsgsverige så går du bums in nu. Du hittar Dianas blogg här.

En annan kvinna jag vill lyfta är Hanna Wendelbo. Hon är formgivare med specialkompetens inom mönsterdesign, med ett klappande hjärta för blommor och trädgård. På hennes sida kan du beställa hem böcker och sysselsätta dig med blomsterpill och mönsterlek. På bloggen kan du läsa om blommor, odling…Hur förodlar man Dahlior? Hanna vet.

Njut av vackra bilder och inte minst, fantastiska tapeter. Hanna har i dagarna kommit ut med en sprillans ny tapetkollektion, Havsblick för Midbec. Kolla in den här.

Natalie Greppi

Det var lite tips för påskpyssel, matlagning och trädgård mina vänner hoppas det kan sätta guldkant på er helg!

Ha nu en riktigt fin lördag! Här är de flesta av barnens inneaktiviteter inställda så det blir en lugn och skön dag med familjen.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.