ANNONS

Ordning i köket för god harmoni i hela hemmet

/

Åter igen är det fredag i denna märkliga tid. Jag hoppas ni håller ihop där ute. Tar hänsyn och visar respekt för det våra myndigheter rekommenderar.

1400@60-88

Jadå, jag håller vad jag lovar och erbjuder ju dagligen tips kring hur du kan förbättra ditt hem med små eller stora insatser under den här tiden. Eftersom det i veckan varit lite kökstema tänkte jag att vi denna helg lägger lite extra krut på köket. Att städa ur och torka av skåpen och samtidigt rensa ut uddamuggar och sånt som ni inte använder och som tar onödig plats.

Ja det låter som ett jättejobb, men gå upp lite tidigare (innan alla vaknar och ska ha sin uppmärksamhet), sätt klockan på 2 timmar. Jag lovar, är man effektiv och tävlar med klockan går det som en dans. Extra härligt blir det efteråt!

1100@80-5

Skapa rena ytor på köksbänken och samla inspirerande ting på en bricka, så som havssalt, härliga oljor. Köp färska örter och trevliga växter. Grönska är nämligen a och o i ett kök om du ska inspireras till matlagning.

1600@80-9

Satsa på en blomsterbukett på matsalsbordet, en riktig energihöjare!

Att lägga lite extra tid på köket gör mycket för energierna i huset. Det är här vi samlas, lagar mat, umgås och njuter tillsammans. Se till att ge detta rum lite extra kärlek i helgen, och jag lovar att du kommer känna resultatet redan nästa vecka då köket är husets hjärta och har en stor betydelse för hemmets välbefinnande!

Fin fredag, trevlig helg och ta hand om er därute!

Kram Jannice

Bilder från Sköna hem
1, 3 Ragnar Omarsson

Bild 2 Anna Nyblaues

3
110

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00