ANNONS

Bygg en basgarderob med klassiker som går att matcha i oändlighet

/

Bygg basgarderoben med några få men högkvalitativa och klassiska plagg.

Skärmavbild 2020-04-07 kl. 11.19.49

Drömmen om en snygg basgarderob som man kan mixa och matcha i oändlighet har aldrig varig så önskvärd. Med små enkla medel, vill jag kunna känna mig välklädd o snygg. Kikade runt och gjorde ett kollage på några investeringar jag själv vill göra till våren och detta året.

Den helt perfekta basbyxan, Hutton Trousers, finns i en mängd olika kulörer. Fullkomligt älskar den! Ska du investera i en byxa! Investera i den här säger jag bara, du behöver inga fler. Byxan är från Filippa K.

Den krispiga vita skjortor, räddar vilken vardag och fest som helst. Utanpå ett par byxor med linne under till vardags, och uppknäppt med upprullade armar och stora örhängen till fest. Sammy Shirt, makalöst snygg. Finns även i en kakibeige som är ursnygg till sommarbrun hy.

Att hitta jeans i den perfekta blå nyansen som känns vårfräscha är inte helt lätt. Men my god så fina de här var! De här tror jag att jag själv ska investera i för pengarna jag fick när jag fyllde år. Så underbart snygga!! Modellen heter Stella och du hittar dem här.

Saddlebag från Filippa K i ljusblått (finns även i grått) är lagom stor, fin att bära tvärs över. Visste du att – bära din väska diagonalt över axel till midja ger en avsmalnande effekt för din siluett. 

Klassiska gummiband i svart med rosett från Kapp Ahl.

Så vackert pärelmorfärgat hårspänne i svart från Lindex.

Vårjackan, lika fin öppen som knäppt med ett skärp i midjan. Elegant och avslappnad på samma gång. Sånt gillar jag. Finns i tre olika kulörer. Ivory på bilden, från Filippa K.

Om man ska investera i ett par örhängen tycker jag de här små knutorna är ett kanonköp! Från Pearls for girls i kirurgiskt stål, nickelfritt, till bra pris och i 4 olika metallkulörer. Just nu har jag fixat er 25% rabatt på smyckena så det blir ett kanonpris för dessa örhängen. Använd bara koden JANNICE25 i kassan så har ni er rabatt. Gäller på allt, inte bara dessa örhängen.

Pärlhalsband en klassiker samtidigt som det är helt rätt i vår. Gör den enklaste t-shirten elegant. Nickelsäkert från PFG. (Även här gäller koden JANNICE25 för 25% rabatt).

Finstickad kortärmad tröja i ljuvlig silvergrå ton (finns i fler färger).

Det var några klassiska basgarderobfavoriter som gör din outfit komplett i vår, ja hela året om ni frågar mig.

Ha nu en fin dag och var rädda om varandra där ute.

Kram på er,
Jannice

Bildkollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks

.

.

4
90

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00