ANNONS

Grönskan i köket inbjuder till matlagning

/

Köksinspiration

Så här års när det blomstrar ute är det lätt att glömma bort grönskan inomhus, men fortsätt in i rummet. Köket är en sådan plats som behöver växtlighet och träelement för att du ska känna dig inspirerad till matlagning.

Kanske bor du inte i hus. Kanske bor du i lägenhet men utan balkong? Då kan du få en känsla av indoor gardening genom att ta in örter, ätbara plantor och härliga citronträd.

För att mjuka upp det kala och kalla i ett kök är terracotta krukor och naturmaterial som sten och betong ett perfekt hjälpmedel som ger en fin balans till helheten. Se bara på bilden ovan så vackert rosmarinen i krukan gör sig mot kaklet.

Idag är det sista dagen för fix i Höllviken. Imorgon kommer kunden för första gången på länge. Åh det ska bli så kul att se hennes reaktion!!! Själv trivs jag så vansinnigt bra där. Underbar energi i både hus och platsen. Älskar!

Kram Jannice

Styling av Emma Fisher och fotograf Alen Cordic för Bjurfors

,

,

5
103

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00