ANNONS

Veckans Feng Shui analays – varsamma övergångar i färgskalan

/

Veckans feng shui analys hos addsimplicity

1400@60-8

Vilket magiskt vackert hem! Personligt med väl utvalda detaljer som skapar  en unik stil.

Mycket som händer MEN, det gör absolut ingenting då färgvalen går ton i ton med varandra.

Att jobba med kulörer som går ton i ton och ger varsamma färgövergångar gör att din inredning upplevs elegant och ”put together”, och tål mer mönster.

Ovanstående bild har en fin balans mellan de 5 elementen. Vi hittar vatten i speglarna, eld i mässingen och de vinröda tonerna, metall i det grå och ljusblå, trä i växtligheten och jord, enkelt uttryckt i de bruna askarna på skåpet. SÅ fint!

Tips om du har en ful garderobsdörr, eller elskåp. Gör som här. Sätt ett vackert tyg som skapar en mjuk ombonad känsla till rummet.

1400@60-10

Tvåsamheten i skåpen på vardera sida strukturerar upp och lugnar rummet trots mönster och som jag skrev tidigare, de genomtänkta färgsättningen är lugnande och inger ytterligare harmoni. Det här mina vänner är SVÅR inredning att åstadkomma, och ägaren (som är inredare) har lyckats med bravur!

1400@60-11

Humor i inredning tycker jag gör sig bäst när man som i ovanstående miljö tillför det i en annars lugn och harmonisk färgsättning. Hade det varit kulört och en mängd starka färger och dessutom lekfullt hade man inte sett skogen för alla träden, men nu blev det humor, som skapar ett hem med härlig twist.

Stort gilla på veckans hem!

•••••••••••••••••••••••

Nu önskar jag er en fin dag och glöm inte att vi har ett nytt poddavsnitt ute på Stilsnack! Vi pratar hur man skapar en helhet i inredningen, jag tipsar om bästa tavelhöjden (japp det finns en siffra, bikinis, kroppsformer och kläder till korta och långa. Lyssnar det gör du här.

•••••••••••••••••••••••

Kram Jannice

Bilder:  Anna Nyblaeus, Sköna hem.

.

4
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00