ANNONS

Presenttips till mors dag!

/

Mors dag, presenttips!

Idag tänkte jag bjuda er på mina favoriter. Dels vad gäller skönhet (få många frågor om vad jag använder) men också vad jag gillar inom mode och inredning just nu. Några tips till mors dag som är på söndag! Glöm inte klicka hem redan idag, då leveranstiderna via nätet är lite längre just nu i coronatider.

Jannices morsdag favoriter – Skönhet

Skärmavbild 2020-05-25 kl. 11.38.23

Världens bästa brun-utan-sol mousse från Ida Warg! Älskar den. Tillsammans med handsken blir den så jämn och fin! Just nu nersatt med 20% på Kronans apotek. Perfekt att preppa sig med inför hemestern. Jag använder medium dark, funkar fint och är inte för mörk till min ljusa hud.

hn-shop-test100_grande

Sniph presentkort och abonnemang (välj vilken månad du vill), vilken present till mamma! Få en ny uppdaterad doft varje månad i smart och smidigt etui från parfymhusen i Europa. Gör testet och få nya dofter varje månad! Tro mig, förr hade jag jättesvårt för dofter och vad jag gillar, men med Sniph får jag alltid en parfym jag tycker om! Köper gör du här.

Peter Thomas Roth 24K gold! En skimmer kräm. En dutt på näsryggen, kindbenen, på under och överläpp. ÄLSKAR denna. Vill jag ha extra glow, blandar jag i den i min foundation eller bara i dagkrämen. Glow a la minute! Otroligt dryg!! Finns hos Lyko.

Min favorit när det gäller foundations! Sensai Flawless Satin Foundation SPF 20 ! Den ultimata finishen. Berikad med ljusreflekterande ”Silky Frost Powder”.
Den crèmiga konsistensen appliceras lätt på huden och förser den med hållbar återfuktning för en elegant mjuk glöd som lyser inifrån. Själv har jag honey beige nu när man fått lite mer färg.

Skärmavbild 2020-05-25 kl. 11.39.20

Många frågar mig om det perfekta röda lacket. HÄR är min absoluta favorit. Paris från Mavala. Perfekt present tillsammans med Seche vite top coat!

Seche vite top coat, världens bästa överlack! Snabbtorkande, med skydd och glans. BÄSTA!! TRO MIG! (Ja jag borde vara sponsrad som jag tjatar om denna i podd och Instagram, hehe).

Läppstiftet som jag får mycket frågor kring är detta, som sitter utan tvekan i 24 timmar utan att läpparna blir torra. Max Factor Lipfinity, min kulör heter 84 Rising Star. Men jag har också den här som är lite varmare, Max Factor Lipfinity, nr 80 Starglow. Först tar du glanset och sedan fixeringen, stiftet. Voilá!

Jannice morsdag favoriter – MODE

Skärmavbild 2020-05-25 kl. 11.34.28

Oversize denimskjorta i trendig och samtidigt klassisk beige! Älskar denna! Finns hos Ginatricot! Super!

Just nu har jag fixat en kod hos Byaxel.se åt er. Med koden addsimplicity20 får ni 20% på alla bälten. Detta tycker jag är urfint över en oversizeskjorta eller trench i sommar.

Jumpsuit! Världens bästa plagg! Snygg till vita sneakers och festlig till klackar och stora örhängen. Finns på KappAhl! Tillverkad av återvunnen polyester. Finns även i brunt. Den här skulle mor i huset bli jätteglad för själv, storlek S *blink till Jonas*…

Stråhatt med brett tygband, KappAhl.

Gillar din mamma som jag leo, fyll den här necessären med ett lack och läppstift och vilken mamma som helst blir glad.

Flip flop prydda med snäckor.

Jannice morsdag favoriter – inredning

Skärmavbild 2020-05-25 kl. 11.34.37

Stor ytterkruka i rotting från HM Home. Finns i fler storlekar.

På riktigt de ljuvligaste lakanen jag provat. Fairtrade och gjorda efter bästa förutsättningar i alla led. Underbara färger och magiskt mjuka! Inte billiga, men kom ihåg, man behöver bara ett i bra kvalitet! Kvalitet före kvantitet. Märket heter Read the label. Glöm aldrig det! Jag har lakan i kulören sand.

Skulptur i keramik, en favorit i mitt fönster där hemma.

Doftljus kan man aldrig få för mycket av. Perfekt i brunt för att jorda och värma ett kallt och kalt badrum.

Ge bort mitt favoritträd! Banianträd! Finns hos Ikea och andra blomsterbutiker såklart. Hur lättskött som helst i vacker grågrön ton. Som växt, eller som träd. Jag har båda. Love them! Heter ficus benghalensis på latin.

Det var lite favoriter som ni ofta frågar mig om som jag inte alltid hinner att svara på vad gäller skönhetsprodukter, samt lite annat smått och gott.

Skärmavbild 2020-05-25 kl. 11.57.13

Självklart är ju ett presentkort på mina onliekurser i Feng Shui och trädgård, eller inredning ett toppentips det också. Med koden MAMMA får du just nu 20% rabatt på alla mina kurser och ett fint presentkort som är enkelt att skicka eller printa ut. Mer om mina kurser hittar du här.

Ha nu en fin dag! Och glöm inte kära mor på söndag!

Kram Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.
Även reklam för egen verksamhet.

.

.

2
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00