Liten kille blir 9 år och morsdag

Morsdag och födelsedagskalas

2 stora festligheter idag, där de båda går i varandra. För idag blir vår lill-kille 9 år och samtidigt är det mors dag! Hjälp, liten har blivit stor och just nu känns det som om allt gått så fort! Nyss låg han ju i min famn och sökte tröst och nu dansar han obehindrat på vattnets vågor. Spelar fotboll med killarna, läser böcker, grubblar över saker som händer i världen, går hem från skolan själv och tar eget ansvar.

Min fina kille, en av de klokaste människor jag vet och som lärt mig så mycket i livet. En vis och gammal själ i en liten kropp. Snäll, omtänksam och empatisk. Så tacksam och stolt över att få vara din mamma Charlie.

Och trots åldern och åren som går hoppas jag aldrig du blir för ”stor” för att släppa in din mamma, be om råd och kramas.

Och på tal av att vara mamma, det är ju också mors dag! Den lyckan att få bli och vara en mamma, och att ha en mamma. Så tacksam för bådadera.

Grattis på morsdag, underbara mamma! Det blir en speciell mors dag i år. Får inte kram och var nära dig. Men det tar vi snart igen. Men jag hoppas du känner den kärlek jag känner för dig ändå. Tack för alla kloka råd du ger mig, för våra dagliga samtal och för alla fina minnen vi skapat tillsammans. Fler resor ska det bli, vi har det bara lite på paus i Coronatider. Så länge håller vi avstånd och är rädda om varandra.

Fin söndag på er alla mammor där ute. Hoppas solen skiner på er alla!

Kram, Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.