ANNONS

Vidare på ämnet fuskinredning…

/

LED belysning fejk stearinljus.

Skärmavbild 2020-06-01 kl. 14.42.09
Förra veckan pratade jag kring fejkblommor och idag tänkte jag lyfta det här med fejkljus.

Alltså de här ljusen säger jag bara. Finns hos Mio och så himla bra de är om du vill göra det relativt enkelt för att skapa stämning i en lykta på trappan som går på timer och är tänd när du kommer hem. Eller slippa gå runt och tända runt i trädgårdens lyktor i träden. Om du är ute med husbilen eller tältet i sommar och vill skapa stämning i blåsten, eller vill att det ska kännas beboligt under sommaren i en sommarstuga.

Med ljus på rätt ställe är det enkelt att skapa en stämningsfull och hemtrevlig miljö i hemmet. Ja dessa är fejk, men dessa blockljus med timer och LED-belysning ger ett fladdrande och livligt sken.

Perfekt att placera på ställen där man INTE kan ha levande ljus.

Med den lilla veken som fladdrar syns de inte att de är fejk i en lykta. Har själv dessa i en krångligt svårtänd lykta ute i trädgården (ställd på smart timer) och en där hemma på golvet, för att slippa vara rädd att katt eller barnen bränner sig. Och självklart i min Studio, så det ska se mysigt ut på kvällstid även när jag inte är där. Går på vanliga batterier som jag tycker varar länge.

Finns hos Mio, både i litet och stort format.

Det var ytterligare en fejk produkt som jag hyllar lite extra. Jag hade inte placerat den kanske på ett soffbord rakt upp och ner. Men i en stor lyckta kommer produkten till sin rätt!

Likaväl som jag säger hellre en fejk blomma av hög kvalitet än ingen alls, säger jag även – hellre ett fejkljus i en vacker lykta i fönstret eller på trädgårdsbordet, än inget eldelement alls.

Kram på er,
Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

5
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00