ANNONS

Några saker man INTE bör tulla på när det kommer till inredning

/

Inredning pris och kvalitet 

Ni som hänger med i podden Stilsnack vet att jag brukar prata om att man kan hitta fina ljuslyktor till bra pris, likaså kuddfodral, men något man inte bör tulla på när det kommer till kvalitet och pris när det gäller inredning är enligt mig:

65z6ahll7d

Innerkuddar

Skumgummistoppning. Big no! Se till att välja en fin dunstoppning. Så du kan få till det lilla karateslaget i mitten. Det kan göra det simplaste kuddfodralet till elegant.

HM Home, Hemtex och Ikea har bra. Men bäst av alla har Slettvoll. Helt amazing!

IMG_9071

Lampor

Lampor – ja tyvärr är det så. Belysning gör stor skillnad till inredningen och här sätter man verkligen nivån för sin inredning. En snygg lampa, kan vara stilbäraren för ett helt rum och kan skapa magi för helheten. Men välj med omsorg. Anledning till lampköpet ska inte vara för att du sett en viss armatur på 100 instagramkonton. Utan därför att du tycker den är vacker och kommer tycka så även om 25 år. Har du en vacker fot som du tycker om, satsa på en bra lampskärm som är klädd inuti, fin i sömmarna och som ger optimalt sken för helheten.

Snygga lampor är såklart tycke och smak. Men välsorterade inredningsbutiker som Inredningsgalleriet, Artilleriet, Lännamöbler, Olsson Gerthel, Svenssons mfl har massor att välja mellan.

RIMG_4079_1000x

Handdukar/Påslakan

Att investera i en uppsättning med bra kvalitet av frottéhanddukar och påslakan är a och o för såväl kropp, själ och hemmet. Taktiliteten av ett skönt tyg närmst ens hud när man lägger sig om kvällarna eller när man torkar sig efter en dusch är av stor vikt när man talar om inredning för välbefinnandet. Och ja, jag hävdar att de flesta har råd om vi bara sparar (eller perfekta saken att önska sig ) och att vi har en eller 2 bra uppsättningar. Tänk som en basgarderob i inredning. Ett bra påslakan blir bara skönare med åren.

Mina favoriter Read the label, Ogland och Alva Linen.

Ha en härlig dag och fundera lite extra på de 3 ovanstående punkterna. Vilket nummer: 1,2, 3 är det du behöver bli bättre på i ditt hem? Dela gärna med dig här nedan i kommentarsfältet!

Ha en fin dag!

Kram Jannice

Bilder: Slettvoll, Jannice Wistrand, Read the Label, 

29
76

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00