ANNONS

Feng Shui analys – projekt Höllviken – före och efter matsal/kök.

/

Feng Shui analys matsal.

Vi fortsätter med min analys från mitt projekt i Höllviken! Idag har vi kommit fram till matplatsen.

FÖRE:

vardagsrum matsal

De som bodde tidigare i hemmet hade som jag nämnde förra veckan hårdare kontraster. Matsalen där man äter vill man gärna ha lugn och ro fritt från saker som pockar på ens uppmärksamhet. Det är mycket vitt vilket gör att platsen får mycket energier. För att bromsa flödet har man som mycket riktigt förra ägaren gjort, lagt en matta på golvet. Men det behövs lite mer…

EFTER:

IMG_0992

Jag hittade en matta som hade samma kulör som väggfärgen i vardagsrummet (jord) för att binda ihop dem med varandra. Bordet behöll den nya ägaren, men det är relativt bastant så jag valde att lätta upp det med modernare stolar i den gråblå (vatten) kulören som är genomgående i hemmet.

IMG_9472

Lampan blev som pricken över i av elegans och en stilbärare för platsen och som också hjälper till att lätta upp bordet, men också lugnar rummet och mjukar upp med sin runda form mot kantighet i stolar och bord.

Sist men inte minst. Gardin som lugnar platsen ytterligare. Där det kalla karga årstiden går att dra för, för extra mys, samt avskildhet.

Ha en fin söndag och njut av sommar och sol.

Kram Jannice

Bilder: Svensk fastighetsförmedling
och Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

10
97

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00